Home / Binele înfrînge / Guvernul Tudose a rezolvat și programul de guvernare al colegului

Guvernul Tudose a rezolvat și programul de guvernare al colegului

Zoom

• O navă cu 70 de migranți a fost interceptată în largul coastei Mării Negre. Aceștia au motivat că veneau la Ziua Marinei, însă nici unul dintre ei nu avea asupra sa o invitație de la Marina și nu știau nici măcar numărul de telefon al acesteia.

• Liviu Dragnea s-a dus la Guvern peste premierul Tudose. La finalul întâlnirii au stabilit să spună presei că au discutat despre “viitorul buget, care va fi unul pe proiecte”. În fapt, scopul întâlnirii a fost, cel mai probabil, să se discute pe cine pun șef la Loterie, pe cine pun director la Tarom și cam ce-ar trebui să facă oamenii ăia pentru partid.

• Primăria sectorului 3, unde e Robert Negoiță, înființează două firme: una de întreținere a spațiilor verzi, alta de servicii IT. Practic, de-acum parandărătul se va da dintr-un birou în altul.

• PNL se reunește la Neptun pentru a stabili strategia sa de toamnă. Probabil, punctul principal de discuție e rolul major pe care trebuie să-l aibă Bușoi în distrugerea partidului și cum poate fi acesta ajutat mai bine de colegi.

• Dragnea spune că Guvernul Tudose a depășit țintele de implementare a programului de guvernare. Deci nu doar că a făcut ce era de făcut pentru perioada asta, dar a recuperat și ce nu făcuse Grindeanu. Păi, în ritmul ăsta, prin decembrie termină ce aveau de făcut până în 2020. Dar nici Vâlcov nu e prost. Cică deja lucrează la un program de guvernare mai greu, pentru olimpici.

 

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Vezi ca se poate?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.