Home / Lifestyle / Happy Hipster!

Happy Hipster!

Zoom

Theory of Mind – concert.București, Club Control, joi, 27 februarie. Despre Theory of Mind s-a mai scris în această pagină, în general, de bine. Pentru că, în cazul în care ați ratat debutul, e bine să știți că este una dintre cele mai bune trupe noi. Care joi, 27 februarie, își lansează EP-ul intitulat “I Felt The Sun”, ce va conține două compoziții originale plus o serie de remixuri la piesa ce dă titlul materialului. În deschidere va concerta Bridges, o trupă nouă-nouță, cu doar 326 de like-uri pe Facebook 7 followeri pe souncloud, aflată, cel mai probabil, la primul concert. Nu ești hipster adevărat dacă nu vii!

Sorin Lupașcu @ Molotov – DJ Set.București, Club Molotov, sîmbătă, 22 februarie. Sorin Lupașcu, legendarul DJ al Discotecii Ring din Costineștiul anilor 80, își va instala platanele, magnetofonul, casetofonul și microfonul în clubul Molotov din Parcarea Ciclop pentru o noapte ca pe vremuri. Practic, muzica o să fie ca-n tinerețile noastre, doar cu femeile o să fie ceva mai greu.

The Amsterdams – concert acustic.Arad, club Nerv, vineri, 21 februarie. The Amsterdams, prima formație românească articulată englezește, fără prea mare legătură cu Amsterdamul, se plimbă zilele astea prin țară cu un concert acustic așa cum numai o trupă cu nouă ani vechime poate duce. Winds Apart, primul lor album acustic, conține piese reînregistrate de pe Adolessons și Electromagnetica, excepție făcând „Crackers” și „Where To Go”. Membrii formației au declarat că lucrul la album a durat un an, și că doar cincisprezece din cele peste douăzeci de melodii înregistrate au ajuns pe varianta finală a materialului. Deci, ceva select. Săptămîna asta la Arad.

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.