Home / Știrile de la ora Facebook / Hawking, Măicuța Domnului și dezintoxicarea de iepurași

Hawking, Măicuța Domnului și dezintoxicarea de iepurași

Zoom

Ce-ați mai pierdut dacă n-ați stat pe Facebook, în loc să vă trăiți viața:

Pe 8 ianuarie, pagina Discovery România și-a anunțat cititorii că Stephen Hawking a împlinit 75 de ani. Ce a urmat, pe lângă multe urări de „La mulți ani” (cu variațiunile „La mulți ani, vere” sau „La mulți ani legum-o!!!”) e greu de descris în cuvinte. Spicuiesc câteva comentarii: „Brânză bună în burduf de câine, un geniu prea plin de știință și prea gol de Dumnezeu”, „Mare pizdar Hawking ăsta”, „Dă-l în morții lui de robocop ambulant, le știe pe toate, le vede pe toate, știe el tot”. Un dialog interesant a avut loc între cetățenii Mys Preda Ady Dunhill și Florian Rammstein Clouserhman. A început Mys Preda, prin a i se adresa direct lui Hawking: „Întoarcete cât mae e tinp la dumnezeu să nu fie prea târziu”. Replica lui Ady Dunhill a căzut de-a dreptul șfichiuitoare: „Taci că te faci de rușine, handicapatu puli ce ești”. Cu înțelepciune, Florian Rammstein Clouserhman a adăugat tot ce ar mai fi putut fi adăugat la cele de mai sus: „‪Întorceți-vă la a gândii mai mult decât la a sta și a aștepta ca Dumnezeu să vă dea! Întorceți-vă la a face mai degrabă! Da este ok Dumnezeu… dacă ar fi să vb de moralitate dar oare unde este el atunci când în lume se petrec fel de fel de orori și mor oameni nevinovați!? Știința da a adus și moarte dar mai mult decât atât salvează și vieți și oferă alternative”. Punctul pe i l-a pus însă un alt comentator: „Săi dea Dumnezeu sănătate împreună cu măicuța Domnului ca să nu îl lase singurel la greu”.

Costi Ioniță, dacă-l mai știți, manelistul stomatolog sau invers, a pus pe pagina lui o poză cu el însuși la bustul gol, înfășurat într-un prosop de la brâu un jos și cu un pahar de fresh în mână. Culoarea pielii: foarte portocalie. Status-ul pozei: #healthylife #vegan #healthy #sanatate #fortza #forza #forta #costi #mango #papaya #ananas #pinapple #juice #meditation #spiritual #realmandoyoga #yoga #ocean #chilling #proudtoberomanian. Primul comentariu: „Respiră, mămică, că ți s-a stricat culoarea!”. Și ultimul: „Mihai Trăistariu likes this„.

De curiozitate, am zis să văd ce mai face Moș Crăciun acum, că a trecut vremea lui. Și m-am dus pe una din paginile lui, că are multe. Tiii, câte urări a mai primit de la oameni, pe 25 decembrie! Una din ele suna așa: „ÎMI FACE DEOSEBITĂ PLĂCERE SĂ-ȚI TRANSMIT, CU PRILEJUL ZILEI TALE ONOMASTICE, URĂRI CĂLDUROASE DE SĂNĂTATE, LINIȘTE SUFLETEASCĂ ȘI BUCURIE. LA MULȚI ANI FERICIȚI!”. Ia te uită, onomastică, da? De-acuma să-i sunați și voi pe toți prietenii pe care-i cheamă Moș Crăciun.

Dacă tot l-am verificat pe Moșul, m-am gândit să-l verific și pe Iepurașul de Paște. Era bine, nu mai postase nimeni pe pagina lui de prin 2013. E de înțeles. Cât timp poți să postezi poze și filmulețe cu iepurași, fără să te plictisești? Vreun an a rezistat administratorul paginii, până să clacheze, după care sigur s-a internat la dezintoxicare de iepurași. Probabil că, dacă-l cauți acum și-i arăți o poză cu un iepuraș, vomită. Comentarii nu prea am găsit pe pagina abandonată. Unul singur mi-a sărit în ochi, pentru că era foarte dubios: „Ce drăguți! Pe wall-ul meu am poze cu mieluți, dacă vrea iepurașul să vadă!”. Hmm… Să mai zic că era postat de un domn? S-o fi dus iepurașul pe pagina domnului să vadă mieluți și acolo i s-a întâmplat vreo nenorocire?

(55 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.