Home / Ghidul călătoriilor de iarnă / Holbina: locul unde dai, mai iei, dar nu oprești nimic

Holbina: locul unde dai, mai iei, dar nu oprești nimic

Zoom

Dacă a venit vremea cauciucurilor de iarnă și vrei să uiți de țigănia de pe Valea Prahovei, de interlopii de pe litoral sau de îngrămădeală familială de tip corporatist de la Moeciu, te invit să petreci o mică vacanță în Deltă. Complexul Holbina, situat în apropierea Razelmului, este cel mai tare loc pentru o aventură hibernală în care poți uita de țânțari și tăuni – insecte hematofage împrăștiate acum de crivăț. Ajungi la Dunavățu de Jos, acolo unde se termină șoseaua și unde poți lăsa mașina într-o parcare păzită. De aici vei fi luat de o șalupă rapidă care te va purta prin ghioluri și canale până la Holbina.

Locul este indicat pentru cei care vor să aibă o relație extraconjugală mai aproape de natură, în general cei care vor să îmbine pescuitul cu sexul frumos. Amestecul de știucă agresivă în ghiol și de femeie fierbinte în pat pune cap la cap adrenalina cu libidoul, iar rezultatul este bombă curată. Bucură-te așadar de bărcile aflate la doi pași de restaurant pentru a da o tură pe ghioluri unde vei face poze cu știuci de zece kile, pe care le eliberezi. Scurtarea zilei va face din pescuit un fel de agricultură cu năbădăi, zi-lumină, căci trăirea la cote maxime a luptei cu știuca la margine de plaur se termină odată cu sosirea abruptă a întunericului.

La întoarcerea din baltă, doamna/domnișoara care așteaptă în căldura moleșitoare a șemineului din restaurant va fi mistuită de imaginea bărbatului apărut din bezna iernii, ce deschide ușa cu un gest teatral, bine calculat. Roșu în obraji, cu gheață pe umeri și promoroacă în păr, vei avea șansa vieții pentru a-ți demonstra potența în fața asistenței. Iată de ce laptop-ul este un instrument indispensabil într-o astfel de vacanță de iarnă, căci vei descărca imaginile de pe cardul aparatului foto pentru a da drumul la spectacol. Întâi faci praf iubita, care va fi impresionată nu de dimensiunea animalului pe care îl ții în brațe, ci de faptul că știuca poate fi și altfel decât umplută, pe platou.

După orgia culinară de nota 10 a ciorbei cu perișoare de lin și a somnului cu gutui – specialitatea casei, nu te lăsa cuprins de blegeală. A sosit momentul să-i umilești pe ceilalți pescari veniți la Holbina, arătându-le captura. Te vor întreba la ce, unde și cum. Răspunde cu generozitate, tăvălește-i, spală pe jos cu ei. Vei fi masculul alfa al serii reci de iarnă, iar apropierea de natura în stare pură și amestecul mirosului de stuf uscat cu cel de parfum fin, de damă, franțuzesc, îți vor declanșa resorturile ascunse, atavice, pescărești. Strămoșii noștri, pescari ai Cro-Magnon-ului, mânați de imbolduri pur senzoriale, își târau femeia în grotă cu o singură mână, cealaltă fiind ocupată de măciucă. Ghidați de aceste instincte ancestrale și sub semnul aceleiași măciuci, noi vom rămâne totuși captivii gesturilor raționale și vom invita senzual femeia la cameră. Patru margarete, tot tacâmul, o atmosferă ideală pentru a merge până la capăt de cinci, șase sau chiar șapte margarete, după caz, până când mijesc zorile.

Și rețineți: asta fără să vă deranjeze femeia rămasă acasă, căci la Holbina semnalul la mobil este ca fularul împins, iar Internetul a fost luat la japcă de braconieri. Chiar dacă la finalul sejurului există riscul să vă apucați de sporturi de iarnă și să vă întoarceți la Dunavăț cu patinele pe canalele și ghiolurile înghețate intempestiv de cine știe ce geruri năpraznice venite peste noapte, merită să vă pișați pe ele de pârtii de schi și de pensiuni montane. Atât de banale și de aglomerate au devenit, încât oricât de mișto ar fi gagica, tot dai în bulz până la urmă.

Prețurile pleacă de la 150 de euro/zi pentru o persoană și includ cazare și trei mese pe zi. Adăugați taxa de pescuit (200 lei/zi) și șperțul barcagiului, fără de care riscați să vă rătăciți în labirintul de sute de hectare al incintei, unde veți fi probabil găsit de soție abia la primăvară.

 

 

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.