Home / Raport despre starea ficţiunii / Horror la Ministerul de Finanțe: Mii de fantome s-au întors de pe lumea cealaltă ca să-și ia pensia

Horror la Ministerul de Finanțe: Mii de fantome s-au întors de pe lumea cealaltă ca să-și ia pensia

Zoom

Șoc și groază pe holurile Ministerului de Finanțe, după ce câteva mii de fantome s-au întors de pe lumea cealaltă ca să-și încaseze pensia în continuare. ”E horror ce se-ntâmplă”, ne-a declarat ministrul Eugen Orlando Teodorovici. ”Vorbim de aproape o sută de milioane de euro lunar pe care ministerul nostru pur și simplu nu-i are. De unde să-i scoatem ca să plătim pensiile acestor fantome? Știu, e nedrept față de ele. Au muncit o viață-ntreagă, plus o parte din viața de apoi. Merită să-și ia banii, dar ministerul nostru nu poate să facă rost de ei.”

Există și oameni din Guvern cărora situația nu le-a creat nici un fior. ”Nu mi-e frică de fantome pentru că n-au dreptul la nici un ban. De ce să le plătim pensiile în continuare? Oricum, nu pot lua nimic cu ele pe lumea cealaltă”, a declarat un secretar de stat din Ministerul de Finanțe care, din câte ne-au spus niște apropiați, ar fi dator vândut la un cămătar mort.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.