Home / Binele înfrînge / Huța-huța cu Luluța!

Huța-huța cu Luluța!

Zoom

Ai zice că operațiunea împotriva Codruței a fost începută de Dan Tăpălagă, imediat după bilanțul DNA, atunci când degustătorul de clanțe a prestat un dans diabolic, încălțat în bocanci, pe fața DNA: SRI face dosare, e corupție, e incompetență la DNA, Kövesi ascultă prea mult de Coldea etc. Acum, operațiunea s-a făcut mare: Andronic însuși a auzit că SRI, DNA și Politica jucau tenis împreună, fără Băsescu, bineînțeles; alianța PSD-ALDE se răstește la nevinovatul Tudorel să o demisioneze pe Kövesi, judecătorii s-au înființat și ei, curioși să vadă capul Codruței rostogolindu-se-n praf. “Votez DNA” și “DNA să vină să vă ia” poate că ar fi avut mai mult succes dacă nu ar fi existat ca sloganuri stupide și dacă procurorul-șef al DNA ar fi dat din când în când explicații despre dosarele prost făcute, despre anumiți procurori, despre protocoalele secrete care nu mai sunt secrete.

Ion Țiriac a zis că preferă hoții în locul proștilor. Era în emisiune la Rareș Bogdan. Într-un fel, Țiriac nu a avut de ales, a trebuit să se mulțumească cu Rareș, varianta hibridă.

Mugur Isărescu nu scoate o vorbă despre turnătoriile din tinerețe, presa mainstream se face că are cu totul alte subiecte, Internetul e preocupat de Mugur cam cât este preocupat de un tânăr beat de la țară care și-a lăsat vaca însărcinată. Altfel spus, nimeni nu prea bate monedă despre turnătoria guvernatorului.

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.