Home / Binele înfrînge / Iar se dă Mugur în bănci

Iar se dă Mugur în bănci

Zoom

Mugur Isărescu, bineînțeles, e de partea băncilor care “nu fac profit”. Mai are puțin guvernatorul nostru și ne va argumenta ce bănci proaste fac afaceri în România și cum ar trebui să fim foarte bucuroși că altele, mai deștepte, ne-ar fi jupuit cu dobânzile.

Relu Fenechiu a fost eliberat condiționat după trei ani și jumătate, deși prejudiciul de 5,5 milioane de lei nu a fost recuperat. Comisia de eliberare a apreciat, totuși, că Fenechiu este un om mult transformator în bine.

Călin Popescu Tăriceanu a reafirmat decizia actualei guvernări de a reduce impozitul pe venit de la 16% la 10%, începând cu 1 ianuarie 2018. După care, de pe 2 ianuarie, Liviu Dragnea o să-l schimbe pe șeful ANAF pe motiv că nu aduce bani la buget și îi strică programul de guvernare.

Veste proastă: se recoltează cu 50% mai puțin sânge în această perioadă. Domnule Daea, ce facem, dom’le, cu recolta de sânge? Dacă era sânge pentru oi, pun pariu că ieșea iureș mare.

Liviu Dragnea, ritos: “La Mărășești, la Mărăști și la Oituz a fost salvată istoria României”. Adevărul e că mereu am avut istorie. Nu prea am avut prezent și viitor.

Andrei Pleșu scrie un articol în care ne povestește că melodia “Despacito” nu e de nivelul piesei “Let it be”. Mda…

Căderi de zăpadă record înregistrate în zonele montane din Australia. Am pus știrea asta doar ca să vă spuneți în timp ce citiţi: Ia uite, bă, și la noi e canicula asta!

 

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.