Home / Binele înfrînge / Implozitarea Bisericii

Implozitarea Bisericii

Zoom

Eugen Orlando Teodorovici a propus impozitarea BOR. N-a apucat să spună ce și cum, că a fost dat afară de la Guvern. Adevărul e că nu faci așa ceva într-un guvern pe care numai Dumnezeu îl mai poate salva de la dezastru.

Laura Codruța Kövesi a dat un interviu la Ziare.com, tradiționalul ei interviu din Ziare.com. Atât, că altceva nu e de zis. E cam ca sărbătoarea aia când se bat unii cu perne la Universitate, doar că nu se pun poze ridicole pe Facebook.

Probabil vă întrebați ce mai face taxa de solidaritate. Face simulări, ne anunță premierul Tudose. E ca atunci când nu știi dacă prietena ta chiar e solidară cu tine sau doar simulează.

Cică a avut loc deja prima evaluare a activității Guvernului Tudose. L-au chemat pe Vâlcov cu trusa de scule să măsoare, să ia temperatura, să guste dacă e totul bine, parcă văd. Dar, cum știți, singura evaluare care contează e aia, ultima. Dar aia nu apare așa, din senin, mai întâi trebuie să înceapă Tudose să colaboreze cu Serviciile. Aaa, stai…

Premierul Tudose a zis că subiectul impozitului pe cifra de afaceri este unul închis. Aoleu, domnu’ Tudose, da’ ce-a făcut? A ciordit, l-au găsit ăștia cu ceva?

Prefectul de Gorj a interzis accesul în instituțiile publice femeilor în fuste scurte și bărbaților în pantaloni scurți. Altfel, cu mintea scurtă, nu e nici o problemă, ba ți se dă și o funcție, ceva.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.