Home / Dark side of the baloon / În discuțiile cu Gigi Becali, Meme Stoica răspunde întotdeauna dur: Da, stăpîne!

În discuțiile cu Gigi Becali, Meme Stoica răspunde întotdeauna dur: Da, stăpîne!

Zoom

 ► În afara angajaţilor care plîng că nu şi-au luat salariile de vreo trei luni, situaţia financiară dezastruoasă de la Dinamo a mai făcut şi alte victime: după ce Ionuţ Negoiţă a răbufnit în presă la adresa celorlalţi acţionari („E greu ca o maşină să fie condusă de trei şoferi. Sînt dispus să preiau tot pachetul: fără o infuzie masivă de capital, clubul este ameninţat de insolvenţă“), unul dintre cei vizaţi, Dragoş Săvulescu, i-a răspuns prompt, coborînd de la volanul funcţiei de preşedinte delegat şi notificîndu-i intenţia de vînzare a acţiunilor. Mai rămîne acum ca şi domnul Badea să predea cheile limuzinei din Ştefan cel Mare, altfel Dinamo va deveni o maşină dintr-alea cu dublă comandă pe care se face şcoala de şoferi.

 ► Atmosferă asemănătoare la Rapid, unde umbra falimentului se ridică peste planeta gata scufundată: echipa merge cu autocarul la meciuri şi mănîncă din sacoşă, jucătorii negociază public cu rivalele, George Copos se dă lovit şi anunţă că vinde clubul pe 1 (un) leu, Constantin Zotta îşi pregăteşte plecarea pînă la sfîrşitul anului. În contextul ăsta, recitalul de replici acide dintre Rada şi Şumudică pe tema postului de antrenor în Giuleşti pare o manea cîntată pe puntea „Titanicului“.

 ► La Steaua, în schimb, la nivel de conducere, nu se anunţă nici o plecare. Dimpotrivă, Meme Stoica e în mare formă: polemizează cu Ionuţ Negoiţă „neterminatul“, Marian „Betty cea urîtă“ Rada, Daniel „Ratatouille“ Stanciu, avertizîndu-i că nimeni din fotbalul românesc n-are şanse să aibă cu el ultimul cuvînt. Nici măcar şeful său, căruia Meme îi răspunde dur, de fiecare dată: Da, stăpîne!

Publicat în Cațavencii, nr. 48, 5-11 decembrie 2012

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.