Home / Raport despre starea ficţiunii / Inovație fiscală: Guvernul PSD vrea să treacă și chiria clădirii de birouri de la angajator la angajat

Inovație fiscală: Guvernul PSD vrea să treacă și chiria clădirii de birouri de la angajator la angajat

Zoom

Noi biruri îi așteaptă pe salariați. Potrivit unui proiect al Guvernului Tudose, și chiria clădirii în care o firmă își desfășoară activitatea va trece de la angajator la angajat, urmând ca banii pentru plata lunară a spațiului de birouri să fie luați din salariul brut. Nu sunt motive, însă, să ne temem, ne asigură Mihai Tudose. Premierul susține că salariul net nu va avea de suferit dacă angajatorul va avea decența necesară să includă în salariul brut și plata chiriei pentru birouri.

”Asta cu trecerea cheltuielilor de la angajator la angajat e doar o formalitate, ca să respectăm niște norme europene. E o chestie care nu te afectează cu nimic, dacă tu n-o lași să te afecteze. Oameni, buni, nu mai puneți la suflet! OK, să zicem că scade puțin salariul. Dar sunt doar niște bani, ce mama dracului? Serios? Au ajuns guvernanții să se certe cu poporul de la bani? Eu nu voi accepta așa ceva. Legătura dintre noi, miniștrii, și popor e foarte puternică. N-o să dispară doar de la niște sute de lei pe lună, cât ar însemna chiria aia amărâtă, dacă o împarți la toți angajații”, a spus Tudose, vizibil dezamăgit de meschinăria și de avariția românilor, care numai la bani se gândesc.

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Acest mudose parca e rupt din Fierbinti, frate cu Firicel, la 3 cuvinte 4 sunt poante de gang, de brailitza, ca si scoala pe care o are in sivi (a la olgutza) mai multa decat (a la draknea) varsta. Are la cursuri de te minunezi can’t a avut timpul material sa le urmeze, diplome grupa mare, dar meserie tata ioc, la ce se pricepe mucles. Politica, fotbal, dat cu parerea, bascalie, pupincurism, slugarnicie, alea alea tot romanu’ se pricepe. Mai greu cu ‘ la pus piatra PE piatra’ sa construiesti ceva, sa fii gospodar, sa lasi ceva in urma ta. PS. Ca tot e in toi iesirea in decor la Herculane, statiune in paragina pesedista, ia luati la puricat cati si cu ce, pe ce bani, combustibili, diurne, alea alea see plimbata ‘demnitari’ in interes de partid. Cu ce suntem datorii noi contribuabilii sa suportam siluirea bugetului de stat pentru conclavuri comunistoide, cu penali , potentiali penali, impostori, mitraliori, ……………. Cred ca este caz penal utilizarea fondurilor publice in alte scopuri decat (iar citez draknea) cele institutionale. Ce are cexu cu prefectura, vorba aia!?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.