Home / Internaţional / Inteligența omenească

Inteligența omenească

Zoom

Donald Trump a anunțat că n-are nevoie să primească rapoarte zilnice din partea serviciilor de informații pentru că e un tip destul de inteligent, care se descurcă și cu rapoarte săptămînale. Alți președinți mai puțin cunoscuți ar spune că această situație merită urmărită “cu atenție și îngrijorare” pentru că doar “atunci cînd primim informări, le citim și ne considerăm informați”.

Jérôme Cahuzac, simbolul luptei franceze cu bogătașii evazioniști care-și ascund averile în paradisuri fiscale, a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce s-a descoperit că-și ascundea averea în Elveția. Iată un om dedicat muncii lui. Atît de dedicat încît a ajuns să facă parte din ea.

Papa Francisc a condamnat propagarea știrilor false în lume, comparîndu-i pe cei care le scriu cu oamenii care se excită la excremente. Ca lider al unei organizații mondiale construite pe foarte multe aproximări și înflorituri, Papa joacă destul de tare.

Mai mulți parlamentari ruși au condamnat jocul FIFA 2017, acuzîndu-l de propagandă homosexuală, pentru că mulți dintre jucători au șireturile de la ghete în culorile curcubeului. Să nu mai zicem de faptul că fotbalul nici nu se poate juca dacă n-ai 11 bărbați în chiloți care fugăresc alți 11 bărbați în chiloți.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.