Home / Raport despre starea ficţiunii / Iohannis, prins în timp ce încerca să iasă din țară cu loțiune de plajă, slip și labe de scafandru în bagaje

Iohannis, prins în timp ce încerca să iasă din țară cu loțiune de plajă, slip și labe de scafandru în bagaje

Zoom

Operațiune în forță a Poliției de Frontieră pe Aeroportul Otopeni, acolo unde un cetățean român în vârstă de 59 de ani a fost reținut după ce a încercat să părăsească țara cu destinația Rio de Janeiro, deși e președintele țării și are treabă. În bagajele fugarului s-au găsit numeroase perechi de slipuri, ochelari și labe de scafandru, dar și o loțiune de plajă cu factor de protecție 50%. Suspectul n-a vrut să explice unde se ducea când țara pe care o conduce e-n plină criză politică, dar și-a exprimat încrederea că lucrurile se vor termina cu bine și că vom scăpa de penali, orice ar însemna asta.

”Să nu credeți că fug de responsabilități. Merg într-un loc cu televiziune și Internet 24 de ore din 24 și o să mă uit cu real interes la ce se-ntâmplă în țară, atunci când nu-s în apă, nu dorm, nu merg cu bicicleta pe faleză, nu fac scufundări, nu mănânc delfin roz de Amazon, nu stau la soare cu soția mea, nu citesc rubrica de vânzări imobile de la mica publicitate și nu scriu la al treilea volum al autobiografiei mele, Pas cu pas cu pas”, a declarat Iohannis, depășind un record personal în materie de cuvinte spuse unul după altul fără ca nici un ascultător să adoarmă sau să moară de bătrânețe în timp ce aștepta ca el să-și termine ideea.

(1490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: