Home / Raport despre starea ficţiunii / ISIS refuză să revendice infrastructura din România

ISIS refuză să revendice infrastructura din România

Zoom

Somați de ani buni de statul român să-și asume responsabilitatea pentru infrastructura îngrozitoare din România, reprezentanții Statului Islamic susțin că nici măcar ei nu pot revendica o asemenea atrocitate.

„În fiecare an primim o scrisoare de la autoritățile române care ne roagă frumos să recunoaștem că noi sîntem de vină pentru miliardele de gropi din asfalt, pentru autostrăzile care n-au fost construite nici pînă azi, pentru Valea Prahovei, pentru Valea Oltului, pentru faptul că la orice ploaie mai mare toate autostrăzile existente devin impracticabile”, spune Ahmed Al-Hilar, ofițerul de presă al ISIS. „Din păcate, nici măcar noi nu putem să ne băgăm în așa ceva. Facem decapitări, înjunghieri, asasinări de oameni nevinovați, dar nu ne puneți în cîrcă una ca asta. E inuman! E mult prea mult chiar și pentru noi.”

Potrivit aceluiași Al-Hilar, singura celulă ISIS din țara noastră a trebuit să fie închisă după doar cîteva luni din cauza birocrației excesive și a lipsei de cooperare a localnicilor, care preferau să se distrugă singuri prin băutură decît să distrugă un obiectiv. „Ce ne-a omorît definitiv a fost Garda Financiară. După trei controale inopinate în care ne-au rugat să cotizăm și noi cu ce putem, că oameni sîntem, ne-am mutat definitiv operațiunea din România.”

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.