Home / Tabloidul lui Mendeleev / Iulia Albu (pămînteancă): „Dana Rogoz arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş şi ar fi îmbrăcat cămaşa bunicii”

Iulia Albu (pămînteancă): „Dana Rogoz arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş şi ar fi îmbrăcat cămaşa bunicii”

Zoom

Gen Cu buza umflată

Brigitte Sfăt (femeia de mingi a lui Ilie Năstase): ”Ieri după-amiază, Ilie a intrat în domiciliul meu personal, în care stau singură din luna aprilie, şi mi-a furat toate actele societăţilor mele. Vreau pe această cale să spun că am stat căsătorită cu el în ultimele luni doar pentru că am fost şantajată. Dar astăzi nu mai am ce pierde.” (Wowbiz, 31 ianuarie)

Credeam că șantajul funcționează de obicei invers: trebuie să dai bani ca să nu-ți umfle cineva buzele, nu să ceri bani ca să-ți umfli singură buzele la chirurg. Dar măcar asta cu “nu mai am ce pierde” e o dovadă de mare curaj. Mai puțin atunci cînd riști să-ți pierzi noul iPhone X Gold, pe care tocmai l-ai primit cadou, mașinile și cardurile.

 

Gen Probleme majore

Cristian Boureanu (iubitor de mici): „Am întîmpinat şi nişte greutăţi. În primul rînd, am întrebat-o dacă avea 18 ani. I-am cerut şi buletinul. Şi avea. Pentru că mă speriasem, era în clasa a XI-a. Dar e serioasă treaba. Dacă ai ştii de cîte ori s-au certat bunicile între ele că una dintre ele afla de «nuntă» din presă şi se simţea prost că nu fusese invitată!…” (Okmagazin.ro, 2 februarie)

După cum povestește domnul Boureanu situația, pare că s-a învățat minte după eleva aia foarte matură de clasa a VIII-a, care de la atîta fumat părea de 30 de ani, și acum le cere tuturor fetelor buletinul înainte. Le cere în fiecare zi buletinul. Apoi, după ce fac 18 ani în sfîrșit, știe că nu trebuie să se mai ascundă.

 

Gen Din dragoste de animale, bre

Mircea Radu (chiar el, bre): „Am filmat c-o gîscă pentru noua emisiune. (…) Visul meu este să am o casă la țară din curtea căreia să pot privi noaptea cerul plin de stele. Acele stele care nu pot fi văzute din Capitală, din cauza luminilor orașului și a poluării. (…) Noua emisiune e o emisiune cum n-ați mai văzut de ani de zile! Îmi place atît de mult, încît până și gîștii i-am povestit.” (Libertatea, 4 februarie)

Deși a lipsit o vreme de la televizor, pare că publicul lui Mircea Radu nu s-a schimbat absolut deloc.  În continuare e alcătuit din gîște, gîsculițe, găini bătrîne, cloști, puicuțe șomere, rațe cu patru clase și bibilici bîrfitoare.

 

Gen Olimpiada de iarnă pe județ

Monica Tatoiu (fost dascăl): “Ca profesoară de matematică am fost foarte severă, mi se spunea «Cruella». I-am învăţat însă pe elevii mei să schieze, să mănînce corect, să converseze, să citească literatură universală.” (Taifasuri, 2 februarie)

E greu de înțeles de ce niște puști de liceu ar porecli-o “Cruella” pe profa de mate care i-a învățat să schieze. Poate are legătură și cu fapul că, între două slalomuri și o integrală, îi învăța și cum să facă haine de blană din dalmațieni, în platoul RTV.

 

Gen Opriți maltratarea ursuleților de pluș

Iulia Albu (pămînteancă): „Dana Rogoz arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş şi ar fi îmbrăcat cămaşa bunicii. Eu nu agreez această ţinută, mai ales pentru o vedetă care se presupune că şi-ar fi permis.” (Kanal D, 2 februarie)

Sîntem siguri că, dacă Dana ar fi arătat ca și cum ar fi jupuit o găină de pluș, nimeni n-ar mai fi comentat nimic. Nici măcar femeia care se îmbracă în cămașa de noapte a bunicii ei extraterestre.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Eu nu am mai vazut uritanie mai proasta decit iulia paminteaca
    Gains ei era mult mai inteligenta

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.