Home / Gadgeta de perete / Jailbreak dedicat pentru iPad 2 şi iPhone 4S

Jailbreak dedicat pentru iPad 2 şi iPhone 4S

Zoom

Au strigat ultimele gadget-uri de la Apple “Libertate, ochii restrictionaţi software vor să te vadă”? Foarte bine, băieţii de la Green Poison le-au auzit, s-au pus pe treabă şi au venit cu soluţia în dinţi: Absinthe A5 îmbată paznicii Mărului şi deschide larg uşa posibilităţilor.

Soluţia (alături de indicaţii de bun simţ pentru oamenii care au chef de asemenea operaţiuni ucigătoare de garanţie) vă aşteaptă aici, întinsă pe server ca îngheţata în trei culori: Windows, MacOS şi Linux.

Aş zice “descărcaţi cu încredere”, dar tocmai ăsta e schepsisul oricărui jailbreak: nu exista încredere. Jailbreak-ul încă mai are bug-uri pe ici, pe colo şi întotdeauna există o mică şansă să vă transformaţi gadget-ul din Apple în SNAFU. Chestie valabilă şi după o operaţie reuşită, pentru că libertatea de plimbare prin software aduce cu sine şi şansa unică de-a instala niţeluş malware.

Pe de altă parte, ce haz ar mai are viaţa dacă nu vă asumaţi nişte riscuri?

(945 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.