Home / Cross promo / JURNALISTE agresate sub ochii POLIŢIEI – VIDEO

JURNALISTE agresate sub ochii POLIŢIEI – VIDEO

Zoom

Trei jurnaliste din Prahova au fost agresate de doi bărbaţi în timp ce realizau un reportaj într-o piaţă din Ploieşti. Întregul incident, surprins de camerele de filmare, s-a întâmplat chiar sub ochii poliţiştilor care erau ocupaţi cu controlul şi confiscarea produselor din piaţa respectivă.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, în Piaţa Cocoş din Ploieşti. Trei jurnaliste prahovene, Marilena Iordache, reporter PRO TV , Oana Stoica, reporter Prahova TV şi Diana Roman, reporter Antena 1, au fost agresate verbal şi fizic, cea din urmă fiind lovită în ceafă, potrivit România TV.

Citeşte şi FUNNY: Un jurnalist România TV îi face concurenţă lui Cezar.

Femeile povestesc că au încercat să sune la 112, dar poliţiştii au ajuns la faţa locului după 20 de minute, în timp ce autorităţile care erau prezente în piaţa respectivă nu au intervenit, fiind ocupaţi cu verificarea produselor. Jurnalistele vor depune plângere împotriva agresorilor, doi bărbaţi din cadrul societăţii, dintre care unul este chiar administratorul firmei.

Urmăreşte VIDEO surprins de camerele televiziunilor pe RTV.NET.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.