Home / Raport despre starea ficţiunii / Jurnalul lui Donald Trump despre butonul nuclear

Jurnalul lui Donald Trump despre butonul nuclear

Zoom

Dragă jurnalule, dictatorul ridicol Kim Jong-un nu are cel mai mare buton nuclear din lume, așa cum se vehiculează în presă. Știu asta în mod singur pentru că eu am cel mai mare buton nuclear din lume. Și asta în condițiile în care afară e destul de frig. Am plătit extra pentru el la fabrica de butoane nucleare din China și mexicanul care lucra acolo m-a asigurat că e cel mai mare din lume, deci nu au cum să fie două cele mai mari din lume, pentru că există doar unul: al meu. Știu, și butonul lui pare destul de mare, dar asta e din cauza faptului că are mîinile foarte mici, de femeie sau de copil gras. Și să fim serioși, bărbații cu mîini de femei n-au cum să se priceapă la butoane pentru că femeile habar n-au cum să umble cu butoanele. Știu asta sigur pentru că nevastă-mea a avut nevoie de cinci ani ca să învețe să apese pe butoanele de la telecomandă și, pînă să învețe, trecusem deja la următoarea nevastă. Revenind la ce vă ziceam mai devreme, sursele mele îmi zic că Kim are un microbuton. Toată viața lui a trebuit să trăiască cu blestemul ăsta, iar de cînd s-a îngrășat nu-și mai vede butonul cu lunile. Prin comparație, butonul meu e vizibil din prima zi a mandatului meu. Nu mă sfiesc să arăt butonul la nimeni. Nu mă sfiesc să trimit poze cu butonul meu persoanelor interesate. Asta înseamnă să fii american. Să-ți arăți butonul la cît mai mulți oameni. Sînt convins că, într-un concurs internațional de frumusețe pentru butoane nucleare, butonul meu ar ieși primul, iar butonul lui sărăcăcios ar ieși ultimul.

Un alt aspect prin care butonul meu se diferențiază clar este zgomotul pe care îl face. Microbutonul lui nici măcar nu face click. Face un zgomot ieftin de buton mic. Știu sigur că butonul meu face un click scump și puternic, pentru că am apăsat de foarte multe ori pe butonul meu. Am apăsat cînd am văzut ceva care m-a enervat la televizor, am apăsat cînd apa era prea rece la duș, am apăsat cînd am găsit coajă de nucă în cozonac. La început eram destul de dezamagit că nu se întîmplă nimic, dar dup-aia agentul CIA care se ocupă de paza mea mi-a spus că mi-au înlocuit butonul adevărat cu un buton de jucărie încă de la începutul mandatului, cînd era să apăs din greșeală pe el în somn. Așadar, dacă mai aveți îndoieli cu privire la cine are cel mai puternic buton din lume, tot ce trebuie să faceți este să vă puneți întrebarea: cine ar cîștiga într-un duel al butoanelor, un băiețel gras cu mîini de femeie, care n-a lansat în viața lui un atac nuclear, sau un maestru al butoanelor, un geniu militar de excepție care apasă butonul exact în acest moment, chiar dacă e un buton de jucărie, pentru că n-are voie să se atingă de butonul adevărat?

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.