Home / Raport despre starea ficţiunii / Jurnalul lui Donald Trump despre vasul de veceu din aur de la Muzeul Guggenheim

Jurnalul lui Donald Trump despre vasul de veceu din aur de la Muzeul Guggenheim

Zoom

Dragă jurnalule, nu sînt supărat, de ce să fiu supărat? Le-am cerut un tablou scump de la muzeu și ei mi-au trimis un veceu din aur. E mai bine decît speram. Păi, poți să-ți rezolvi treburile cu un Van Gogh, noaptea, după ce ai băgat o găleată de la KFC cu cola? Nu cred! La ăsta poți! Sexo-marxiștii cred că i-au făcut o ironie lui Donald, dar Donald o să le arate sexo-marxiștilor ce-nseamnă ironie imediat după ce află ce înseamnă ironie. Oricum, toată lumea știe că Donald are cea mai mare ironie.

Am chemat un instalator astăzi să-mi instaleze veceul din aur al lui Donald, chiar în Biroul Oval, pentru că lui Donald îi place să supravegheze lucrurile în timp ce-și face treburile. Oricum, toată lumea știe că tot ce atinge Donald, chiar și cu fesele, se transformă în aur. Cred că instalatorul pe care l-am chemat era român. M-a întrebat cine-a făcut lucrarea asta, că și-a bătut joc de mine. Îmi face el o lucrare ca lumea, nu treabă de mîntuială, că el a lucrat la veceuri la Noua Catedrală a Neamului și acolo numai băile de săraci mai au veceuri din aur, în rest barosanii au numai veceuri din platină și din diamant.

Mă bucur că instalatorul a reușit să termine instalarea veceului din aur al lui Donald. De acum înainte mă gîndesc să-i primesc pe toți înalții demnitari străini stînd pe tronul meu din aur. Și nu doar demnitari, chiar și lingăi mărunți: de exemplu, băiatul ăla Neamțu. Ce eliberare! În sfîrșit, Donald ar avea un motiv serios să nu mai poarte pantaloni prin casă.

Mă gîndesc să vorbesc cu echipa mea, poate reușim cumva să integrăm butonul atomic al lui Donald în veceul din aur. De exemplu, de fiecare dată cînd mă duc să fac pipi, veceul din aur să știe și să lanseze un atac cu drone în Siria sau în Irak. Să se învețe minte teroriștii că Donald se pișă pe ei dacă vrea. Încă mă mai gîndesc ce să facă butonul dacă Donald vrea să facă numărul doi. Cred că un atac nuclear asupra Coreei de Nord ar fi numai bun.

L-am sunat azi-dimineață pe Vladimir de pe tronul meu din aur. Doar așa, ca să-i fac în ciudă! Ia uite, Vladimire, unde-și face treburile cel mai puternic om din lume. Mi-a zis o chestie care m-a cam pus pe gînduri. Cică cel mai puternic om al lumii nu-și face treburile pe un veceu din aur, și le face direct pe comunitatea internațională!

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.