Home / Şoapte / Kövesi forever

Kövesi forever

Zoom

Dacă vreți vești despre cum va arăta raportul Inspecției Judiciare în urma anchetei făcute la DNA, n-aveți decît să vi le dați singuri. Noi vă punem la dispoziție cîteva fragmente de realitate, așa cum se întrevede ea printre spaimele martorilor.

Înainte de toate, trebuie spus că procurorii cărora li s-a încredințat de către Inspecția Judiciară cercetarea DNA au fost chemați la DNA. Ca un făcut, au fost chemați toți, imediat după ce au fost însărcinați. Iar după ce s-au întors de la DNA, oamenii au fost loviți de apatie profesională. Toți aveau simptomele unui dezinteres galopant, cu spasme și tresăriri, cu atacuri de panică, cu momente de vorbire necontrolată, cu priviri furișate și cu deschiderea bruscă a ușilor, în ideea că cineva trage cu urechea.

Așa că puteți și singuri să vă dați știrea în legătură cu concluziile acestui raport. Pe baza lor, ministrul Toader va decide dacă cere sau nu revocarea șefei DNA. Ce ziceți, o cere? După care, dacă totuși o cere, Iohannis trebuie să o accepte sau s-o refuze. Ce ziceți, o acceptă?

Bravo. Acum că ați răspuns și la aceste întrebări în care se împiedica lupta anticorupție, puteți ieși în Piața Victoriei. Acolo e nevoie de sprijin pentru statul de drept.

(5961 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. #insist

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.