Home / Raport despre starea ficţiunii / Lasă-mă să te leși!

Lasă-mă să te leși!

Zoom

Jurnalul lui Liviu Dragnea (președinte PSD)

21 iulie 2017

Mereu, când mă uit în oglindă, îmi amintesc de unde a pornit totul. Ei bine, mi-am lăsat mustață de baron meschin pentru ca, atunci când cineva o să intre în casă peste mine și-o să zică ”Banii, viața sau mustața!”, eu să rămân cu banii și cu viața. De aici ar veni scăparea mea și în cazul unor noi proteste. O să le zic oamenilor că, dacă vor, îmi rad mustața, dar în nici un caz nu renunț la subjugarea Justiției.

22 iulie 2017

Le-am transmis colegilor mei polonezi, frați întru democrația iliberală, că trebuie să fim uniți în astfel de momente. Le-am amintit că mereu poporul român și poporul polonez s-au avut ca frații, ca de exemplu atunci când Sobieski a asediat Cetatea Neamțului și a pricinuit distrugeri majore, numai bine pentru primarul de atunci, care a reparat zidurile la suprapreț și a putut să-și tragă și el niște bani.

23 iulie 2017

Adevărul e că nu știu mare lucru despre Polonia. Abia azi l-am întrebat pe un prieten care-i bun la geografie cam cât de mare e această țară, în raport cu domeniul meu de la Alexandria. Cică Polonia e ceva mai mare, totuși.

 

Jurnalul lui Andrzej Duda (președintele Poloniei)

21 iulie

Sînt stupefiat cîți oameni au ieșit pe străzile Varșoviei ca să protesteze împotriva pensionării unor boșorogi de la Curtea Supremă. Oameni buni, erau bătrîni, trebuiau să plece! Unii dintre ei aveau și 40 de ani. Păi, știți ce înseamnă asta în ani de judecători supremi? Minimum 425. Ne place sau nu, toți trebuie să ne retragem forțat la un moment dat. Cum l-au retras rușii atunci pe președintele nostru cu avionul.

22 iulie

În primă fază cînd i-am văzut pe toți oamenii ăștia cu lumînări, am crezut că au ieșit pentru Denisa Manelista. Odihnească-se în pace! Dar dup-aia mi-am adus aminte că Denisa Manelista nici nu e așa cunoscută la noi în Polonia. Doar eu și cîțiva membri ai cabinetului mai ascultăm muzică de calitate. Restul polonezilor sînt rockeri spurcați sau depeșari.

23 iulie

Am vorbit cu vărul meu, principele Radu Duda, și mi-a spus că la protestele de la București, plătite de Soros, oamenii au făcut lumină cu telefoanele mobile. La noi, Soros nici măcar telefoane n-a dat la oameni, doar lumînări, și uite-așa începi să te gîndești că poate ideea aia cu Europa cu mai multe viteze nu-i chiar o iluzie, așa cum se credea.

(6014 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.