Home / Dark side of the baloon / Lăsați-ne să ne pregătim pentru perioada de transferuri!

Lăsați-ne să ne pregătim pentru perioada de transferuri!

Zoom

Cine trece prin fața stadionului Ghencea cu tramvaiul 41 poate să-i vadă pe oficialii de la Barcelona, Manchester, Real Madrid și Bayern München, cu sacii de bani în spate, încercînd să sară gardul și să ajungă la jucătorii Stelei. Gigi a dublat paza, a săpat șanțuri pe care le-a umplut cu apă, ba chiar i-a pus pe Luțu și Mache să arunce cu smoală și ulei încins de pe unul dintre cracii nocturnei.

Dacă treci prin fața stadionului îmbrăcat în trening și spui că joci la Steaua, ți se dau imediat, din partea acestor oficiali, cîteva milioane de euro ca primă de instalare.

Gigi Becali e atît de disperat să-și țină jucătorii la echipă, încît pînă și Tănase a devenit bun de patrimoniu, rezervație naturală, monument protejat de legile de siguranță națională. Și Gigi a spus-o cum știe el mai bine: "Tănase e un jucător de genul care mie-mi place!". Buuun!

Mai departe: "Dacă Tănase mai greșește, mă bucur, că i se mai întîrzie plecarea cu șase luni. Și eu vreau ca el să rămînă". Gigi poate să fie liniștit. La cît a greșit doar în retur, vreo 12 ani de-acum înainte stă liniștit la Steaua.

Ce nu înțelege Becali este că, dacă unul ca Bucșaru de la Urziceni gîndea la fel ca el, acum era patronul unei glorioase echipe de Divizia B cu super-vedete ca Apostol, Bilașco, Galamaz, Onofraș sau Pădurețu.

Publicat în Cațavencii, 16(94) 2013

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.