Home / Binele înfrînge / Leana lu’ Olguța

Leana lu’ Olguța

Zoom

Mugur Mihăescu e consilierul Gabrielei Firea pentru Centrul Vechi al Capitalei. Sper ca la ședințe, Mugur Mihăescu să poarte căciula lui Axinte. Adică, na, Leana mi se pare o doamnă pe lângă Olguța.

PNL face un proiect de lege prin care interzice traseismul politic. Iată, în sfîrșit o idee politică nouă, proaspătă, din partea PNL. Păcat că nu le-a venit nici peneliștilor, nici pedeliștilor atunci când au fost la guvernare. Dar aici e și greșeala societății care în acești 27 de ani nu a adus niciodată în discuție traseismul.

Comisia de Control a SRI a cerut amănunte despre încadrarea lui Coldea la Academia Națională de Informații. Asta a fost mai greu, de-aici știm cum vor evolua lucruile: SRI face un raport din care reiese că nu s-a întâmplat nimic ilegal, iar Comisia de Control vine și ne spune nouă asta. Mă rog, aceeași postură a Comisiei de purtător de cuvânt al SRI.

O știre face înconjurul țării: ”Iubitul Elenei Udrea intră în afaceri imobiliare!” Asta e ca și cum nevasta lui Messi s-ar apuca acum de fotbal.

Meleșcanu zice că România ar putea adera la moneda euro în 2022. Tare ar fi să mergem la el la ușă pe 31 de cembrie 2022 cu colindul: ”Ce zicei, Mele?” Ce, doar nu crede careva că noi în 2022?… Meleșcanu știe că nu ascultă nimeni ce spune și cred că, din când în când, iese cu declarații de presă, citind cîteva rânduri din ziare vechi.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.