Home / Binele înfrînge / Libertate pentru Nuți

Libertate pentru Nuți

Zoom

Traian Băsescu face tot felul de amendamente la legea grațierii. A venit vremea, zice el, să îi lăsăm pe toți liberi, e vremea unui moment zero. Tot ce-ți putem oferi, Traiane, este Coca-Cola Zero sau, mai nasol, Ciuc 0%.

Lia Olguța Vasilescu ne tot amintește că impozitul pe gospodărie este “sistemul american”. Iar ea la sistemul american de taxare se pricepe foarte bine, l-a studiat când a învățat engleza.

Undeva, în beciurile din Kiseleff ale PSD-ului, este torturat în aceste zile omul care l-a recomandat pe Tudorel Toader pentru postul de ministru al Justiției. La final, Șerban Nicolae îl va ucide pe nefericit cu mâinile lui.

Gigi Becali a aruncat toate CD-urile pe care le avea cu Maria Tănase pentru că erau lucrarea Diavolului. Se știe doar că așa e în Iad: te bagă Scaraoțchi în cazane cu smoală și dă drumul tare în boxe la “Ciuleandra”.

Proiectul cu impozitul pe gospodărie e atât de ciudat încât ai impresia că ai putea să fraierești Fiscul să creadă că gospodăria ta e, de fapt, gospodăria vecinului și de la el trebuie să ia banii.

Raluca Turcan a comandat un raport despre PNL, raport din care a aflat că PNL “e praf”. Ce simplu ar fi dacă problema PNL s-ar putea rezolva cu câteva cârpe de șters praful…

(1182 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Raluca Turcan nu-i aia cu Udrea Kill Bill?!
    Huuuooooo! Țoapă penală!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.