Home / Raport despre starea ficţiunii / Liderii planetari dezbat pentru România: Protestul de țară

Liderii planetari dezbat pentru România: Protestul de țară

Zoom

Declarația Papei Francisc (om bun)

Dragnea spune că justiția din România a făcut abuzuri și că au ajuns la pușcărie oameni nevinovați. Nu e adevărat. Nu există așa ceva. Toți oamenii sunt vinovați. Biblia ne învață că avem cu toți păcatul strămoșesc. Dragnea comite păcatul trufiei dacă spune că a fost condamnat pe nedrept și că nu avea nici o vină. E un păcat grav, putem vorbi și de demisie.

 

Declarația Angelei Merkel (doamna de fier)

Guvernul trebuie să asculte vocea străzii, dar nu sunt de acord ca Grindeanu și Dragnea să renunțe la putere. E ok, să rămână acolo unde sunt. Ultima oară când au plecat niște hoți din România, eu venit la noi și au furat toate plasmele din magazine.

 

Declarația lui Donald Trump (cel mai puternic om al lumii sale)

“Felicit populația României. Protestul e cel mai democratic lucru din lume. Îmi place la nebunie protestul. Unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sînt protestatari. Nu înțeleg de ce Liviu și celălalt nu s-au gîndit să facă un zid în jurul protestului. Zidurile sînt excelente. Poate chiar mai bune decît protestele. De-aia dacă faci un zid în jurul protestului ești sigur că ai și democrație și cele mai bune lucruri din lume. De asemenea dup-aia poți să-i prinzi pe ăia de după zid și să-i lași fără serviciu. Asta înseamnă democrație”

 

Declarația lui Vladimir Putin (cel mai puternic prieten al lui Donald Trump)

“Este foarte bună mișcarea lui Liviu Dragnea de a scoate oamenii în stradă pentru a crea impresia că există opoziție în țară. Uneori mi-aș dori să pot face și eu asta. Dar este foarte greu să mai scoți oamenii în stradă după ce i-ai trimis în Siberia”

 

Declarația lui Xi Jinping (președintele Chinei)

“Am văzut că George Soroș oferă 30 de lei pe cîine în piață. Sînt pregătit să ofer mult mai mult dacă cîinele e condimentat și prăjit cum trebuie”

 

Declarația lui Francois Hollande (președintele Franței)

“Urmăresc protestele de la București cu mare interes, mai ales că am văzut foarte multe fete drăguțe în mulțime. Fetelor dacă vreți vreodată să veniți la Paris căutați-mă. Arcul nostru de triumf e mult mai mare dacă știți ce vreau să zic…”

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.