Home / Binele înfrînge / Livache, într-un costum mai popular decât el

Livache, într-un costum mai popular decât el

Zoom

Liviu Dragnea a participat la stabilirea unui record Guinness Book. El și cu alți zece mii de români s-au îmbrăcat în costume populare și au stat în soare timp de cinci minute nemișcați. Le-a ieșit din a treia încercare. Știu, înainte de poanta asta ar fi trebuit să existe o știre. Dar nu, nu există.

FC Viitorul a câștigat campionatul de fotbal al României, după FCSB, care o să câștige și ea campionatul de fotbal al României. Gigi Becali e convins că Dumnezeu îl iubește atât de mult încât a strecurat o ambiguitate în Regulamentul LPF.

Cristian Bușoi e susținut la șefia PNL de Crin Antonescu. Nu cred că aceste spuse ar trebui luate totuși în seamă: câte nu vorbește omul în somn?!

România a ieșit pe locul 7 la Eurovision. Exact cum voia Tăriceanu în campania electorală: România, a şaptea putere din Europa.

Kelemen Hunor: “Statul de drept și democrația nu funcționează în România”. Încă nu m-am prins dacă a zis-o dezamăgit sau mândru că, în sfârșit, UDMR și-a atins scopul.

Elena Udrea ne întreabă de dincolo de ecran: “Dacă vă spun că eu îmi iubesc și adversarii, m-ați putea crede?”. Deloc, Nuți, am fi convinși că îți pregătești, pentru apelul la ăia 6 ani, varianta nebuniei.

Petre Daea lovește din nou: “Pe pășuni trebuie să fie două specii: oaia și vaca de carne”. Asta pe pășuni, iar miniștrii pe arătură.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.