Home / Raport despre starea ficţiunii / Liviu Dragnea, acuzat că în facultate a trimis un student mort în locul lui la examen

Liviu Dragnea, acuzat că în facultate a trimis un student mort în locul lui la examen

Zoom

Detalii tulburătoare ies la iveală despre studenția lui Liviu Dragnea. Un fost profesor de la Politehnică povestește că actualul lider al PSD obișnuia să chiulească și să trimită studenți morți în locul lui la cursuri și examene, profitând de faptul că el însuși era tras la față și nu avea nici pe departe o dantură perfectă.

”Studenții morți pretindeau că sunt Dragnea și dădeau examenele în locul lui”, povestește un profesor care preferă să-și păstreze anonimatul, deoarece nu vrea ca lumea să știe că s-a intersectat la un moment dat, în viața asta, cu Liviu Dragnea. ”Erau studenți morți simpli, de la țară, în special din județul Teleorman, care proveneau din familii cu foarte mulți copii. Banii pe care-i primeau de la Dragnea ca să meargă în locul lui la examene însemnau foarte mult pentru ei. Fără acei bănuți de metal, n-ar fi trecut niciodată Styxul cu luntrea lui Caron, ca să ajungă pe lumea cealaltă.”

Nu de puține ori, prezența la cursuri și examene era de 120%, pentru că în locul lui Dragnea veneau mai mulți studenți morți. Din păcate – pentru că există și dezavantaje ale acestui procedeu –, studenții morți nu luau mereu note de trecere. De obicei, ei veneau slab pregătiți, deoarece țeasta lor era deja putrezită și, efectiv, nu mai aveau nimic în cap. În plus, după cum se știe, degeaba înveți cât timp ești în viață. După ce mori, nu iei nimic cu tine pe lumea cealaltă, nici măcar bagajul de cunoștințe.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.