Home / Raport despre starea ficţiunii / Liviu Dragnea, convins că la Mărășești românii s-au luptat cu Soros

Liviu Dragnea, convins că la Mărășești românii s-au luptat cu Soros

Zoom

Apel la solidaritate din partea lui Liviu Dragnea, la o sută de ani de la bătălia de la Mărășești. Liderul PSD i-a îndemnat pe români să strângă rândurile și să lupte, la fel ca bunicii lor, împotriva invadatorului sorosist, care la 1917 a încercat să ne distrugă ființa naționlă, ca să o vândă corporațiilor multinaționale și băncilor străine.

”Vă rog să păstrăm un moment de reculegere pentru ostașii care au căzut eroic, sub glonțul sorosist”, a mieunat Dragnea pe sub mustața lui de conspiraționist din provincie. ”Vreau să știți că, la Mărășești, acești bravi s-au luptat cu nimeni alții decât oamenii lui Soros. De unde știu? Toate indiciile sunt acolo, oameni buni. Purtau haine la fel, erau școliți pe afară și promovau interesele unor puteri străine, în cazul ăsta Germania și Imperiul Austro-Ungar. E exact ca acum. Nu s-a schimbat nimic în ultimii o sută de ani. În special în județul Teleorman, unde oamenii se plimbă în căruțe trase de cai și au veceul în curte.”

Ca dovadă că românii au luptat împtriva lui Soros, la încheierea ostilităților, aliații au găsit la cartierul general al trupelor germane valută, droguri și mașini de scris automate, la care generalul Mackensen scria materiale de propagandă în favoarea ocultei mondiale și a corporațiilor internaționale.

 

(1492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.