Home / Raport despre starea ficţiunii / Liviu Dragnea, nevoit să-și dea jos și mustața prin moțiune de cenzură

Liviu Dragnea, nevoit să-și dea jos și mustața prin moțiune de cenzură

Zoom

Tristețe și dezamăgire în vila de neam prost a lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD și-a dat seama că nu poate să-și dea jos mustața decât prin moțiune de cenzură. Se pare că propria lui pilozitate facială, pe care a crescut-o personal și din care a adunat el însuși cu penseta scamele de mătreață, nu-l mai ascultă. Deși a încercat s-o dea jos cu aparatul de ras, mustața refuză să plece și spune că doar o moțiune de cenzură o poate îndepărta.

”Vă dați seama că nu mai e mustața pe care am lăsat-o să crească cu ani în urmă. Pe-atunci era neagră ca o gaură în care dispar banii publici, o mândrețe de mustață cum n-a mai văzut PSD-ul de la Miron Mitrea. Întorceau capul după mine pe stradă toate babele. Iliescu mă ura. Ah, ce mustață aveam! Intram în orice farmacie Catena și ieșeam cu două pensionare la braț. Dar s-au dus vremurile alea. Acum mi se pare de nerecunoscut. E sură, bleagă și flocoasă ca un hamster sifilitic în anul morții. Vreau s-o dau jos și nu mai pot”, a explicat Dragnea, jenat el însuși de situația în care a ajuns.

La ora transmiterii acestei știri, Dragnea negocia cu parlamentarii UDMR, care i-au propus inițial să nu-și mai dea mustața jos, ci să o răsucească și s-o transforme într-o chestie secuiască.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Frumos

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,