Home / Raport despre starea ficţiunii / Liviu Dragnea refuză să-i rețină numele Vioricăi Dăncilă și îi spune Tudose

Liviu Dragnea refuză să-i rețină numele Vioricăi Dăncilă și îi spune Tudose

Zoom

Situație neobișnuită în Guvernul României, unde se pare că Liviu Dragnea refuză să memoreze numele noului premier și continuă să i se adreseze Vioricăi Dăncilă cu apelativul “Tudose”, chiar dacă pe Viorica Dăncilă nu o cheamă Mihai Tudose, ci chiar Viorica Dăncilă.

Întrebată cum tolerează această situație, premierul Dăncilă a declarat că nu o deranjează absolut deloc și că e ceva foarte natural. “Domnul Dragnea e un om foarte ocupat zilele astea, are multe pe cap și chiar nu are rost să-și încarce memoria cu toate numele persoanelor care se învîrt în jurul lui. Dar nu mă înțelegeți greșit, domnul Dragnea are o memorie foarte bună. Doar că e un instrument de mare precizie și preferă să nu-l tocească inutil”, a declarat doamna Dăncilă. “Oricum, avem și o glumă internă între noi doar. El îmi spune Tudose, iar eu îi spun Drăgnică! Fără «domnul», fără nimic. Ca și cum ne-am trage de șireturi. Glumesc, nu mi-aș permite niciodată să-i zic Drăgnică, că nu ne tragem de șireturi! Îi spun «domnul președinte Liviu Dragnea»!”.

Potrivit acelorași surse anonime de la Palatul Victoria, situația Vioricăi s-ar fi ameliorat în ultima săptămînă după ce mai mulți consilieri i-ar fi atras atenția lui Liviu Dragnea că nu e în regulă să i se adreseze cu apelativul “Grindene” și s-o lovească cu pumnul în umăr. Nici măcar în glumă sau în semn de apreciere colegială atunci cînd echipa depășește un obstacol important.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.