Home / Binele înfrînge / Liviu Pop se crede Abramburicul pământului

Liviu Pop se crede Abramburicul pământului

Zoom

Liviu Pop, omul care ne-a salvat din ghearele lui Cati Andronescu, ne face o scurtă prezentare a învățământului românesc: “Educația e gratuită conform Constituției. Statul asigură o parte din gratuitate, părintele asigură altă parte din gratuitate, copilul nu plătește nimic”. Ne întrebăm de unde avem atâția asistați și atâtea putori în țara asta. Păi, dacă îi învățăm de mici cu bani de la stat și cu bani de la părinți, e și normal.

Liviu Dragnea a anunțat că va face o analiză a activității Guvernului în fiecare săptămână. Adică, săptămânal, Dragnea îl va suna pe Vâlcov să-l întrebe cum se mișcă Guvernul.

Mihai Tudose a fost la Bruxelles, unde s-a întâlnit cu oficiali UE. Cred că nu mai înțeleg ăia nimic, nici nu se străduiesc să-i rețină numele, că oricum peste trei luni apare alt amețit. Dacă te duci peste două zile la Bruxelles și zici că ești premierul României, ești primit cu onoruri militare. Până se prind, ai fentat o masă la bufet.

Radu Mazăre a primit 4 ani cu suspendare pentru retrocedare ilegală de terenuri, într-un proces care a început acum nouă ani de zile. Radu Mazăre a primit sentința în cada sa plină de șampanie dintr-un club din Mamaia. Cică nu a schițat nici un gest de bucurie, ci doar a trimis-o pe una dintre fetele din cadă să-i cumpere un pachet de țigări. Fata s-a întors tristă: nu are 18 ani și vânzătorul nu i-a dat.

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.