Home / Anticrizul / Logo Land Galați

Logo Land Galați

Zoom

Dom’le, te uiți la diversele reacții publice pe diferite subiecte și nu te poți abține să te rezemi așa în gardul de lângă WC-ul din fundul curții și să exclami „bă, da’ ce națiune de retrograzi mai suntem, mă!”. Pune un primar un centru de informare turistică făcut cu echivalentul bugetului comunei pe 100 de ani, hop sar și iobagii cu „vaaaai, dar noi nu avem canalizare”. Se face un parc de 2 hectare pe câmp, fără să existe oameni pe o rază de doi kilometri, sar cârtitorii cu „Asta ne trebuie nouă, care ne plimbăm pe uliță de pământ în oraș?!”. Uite acum la Galați. Oamenii și-au făcut și ei de-un logo, ca tot gospodarul. Ce credeți? Nu e bine, cică.

Dacă te gândești, în ziua de azi nu mai poți fără logo. Mergi la baia publică, te întreabă ăia dacă ai un leu și-un logo, că altfel nu intri. Ne place, nu ne place, nu se mai poate fără. La București s-a înțeles. S-a înțeles greu, că ați văzut ce tămbălău au făcut ăștia pe acolo până au primit ce voiau. Eh, dar să nu disperăm. Unii vizionari au înțeles ceva din pățania bucureștenilor și s-au pus din vreme pe treabă. La Galați, primăria a lansat procedura de achiziționare a unui nou logo al orașului, problemă care, aparent, e neprețuită. Sau mă rog, e prețuită bine de tot, undeva pe la 113.000 de lei, fără TVA. Adică dublu față de cât au plătit bucureștenii, dar e bine să menționăm că la București, promovarea logo-ului s-a făcut pe gratis, prin faimoasa imbecilitate a celor care au copiat în primă fază logo-ul.

Dar să revenim la Galați, unde evident că s-au apucat unii de plâns că ce le trebuie lor logo când orașul nu are chestiuni mai importante. Chipurile, apa caldă. Alo, bă, ce-aveți? E vară, sunteți lângă Dunăre, aproape de mare. Descurcați-vă. Și în plus, luați în calcul că Primăria ia acum un logo cu 113.000 de lei. Dar pe viitor poate ia mai multe. Poate plantează logo-uri, le puteți tăia, faceți foc cu ele și uite apa caldă. Vedeți, bă? Viziune!

(118 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.