Home / Gadgeta de perete / Loteria Facebook: lista completă a cîştigătorilor

Loteria Facebook: lista completă a cîştigătorilor

Zoom

Aţi primit un mail oficial cu “Congratulations! You've won the Facebook lottery!”? Super, ţopăiţi de bucurie prin casă pînă cade lustra, sunaţi-vă rudele de la ţară şi faceţi repede 2-3 credite pe 30 de ani. Hai, fără nici o grijă, că premiul e sigur-sigur-sigur.

Gata, v-a trecut euforia? Atunci citiţi mesajul cu un ochi foarte atent: dacă vreţi premiul, atunci trebuie să semnaţi nişte acte la Londra. N-aveţi drum săptămîna asta pe-acolo? (Da, ştiu, avionul personal e în shop, şi pe mine mă enervează profund cînd păţesc aşa ceva) Nici o problemă: actele vă pot fi trimise lejer prin curier şi nu vă costă “decît” 385 de lire sterline.


În caz că povestea începe să pară dubioasă (uite ce înseamnă 65 de ani de regim securist, au distrus complet încrederea în umanitate), n-aveţi decît să sunaţi la numărul oferit în coada mesajului. El pare englezesc, e în portofoliul unei firme care se ocupa de servicii telefonice internaţionale, deci 1) sigur nu va răspunde Mutombo din Nigeria, 2) nu vă costă cît o pensie de general în retragere şi 3) nimeni nu vă cere datele personale pentru un furt de identitate ca la carte. Bine, ar fi şi mai simplu să vă amintiţi că e prima dată cînd auziţi de coţcăria, pardon, de loteria asta, dar ce farmec ar mai avea viaţa dacă n-am complica-o pe ici, pe colo, prin părţile neesenţiale?

(954 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Mda si eu am castigat….Sunt neseriosi totusi, pentru ca eu le-am zis ca am un var sofer de tir, care mai face si Anglia din cand in cand si le-am zis ca o sa treaca el sa ridice certificatul, dar n-au vrut. Si nici ca mi-l trimita prin posta…O sa ii scriu un mesaj pe perete lui Mark, ca il am in lista, sa ii reclam.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.