Home / Raport despre starea ficţiunii / Lume, lume, Soros, lume!

Lume, lume, Soros, lume!

Zoom

Jurnalul lui George Soros (lord al întunericului)

11 decembrie 2016

Dragă jurnalule, planurile mele de a înrobi rasa umană au fost dejucate de PSD, PRU și ALDE. Întreg imperiul meu mason și Illuminati se baza pe cîștigarea alegerilor parlamentare din România. Acum, că am fost învins de acești campioni perspicaci ai luptei anticonspirație, trebuie s-o iau iar de la capăt. Ca s-o dreg cumva, mă gîndesc să mătrășesc din nou lucrurile în America.

12 decembrie 2016

Cu USR – 9% și PNL – 20%, încep să cred că Dacian Cioloș nu e fiul meu natural. Poate l-am adoptat sau e vreun nepot, dar fiu sigur n-are cum să fie. Nici un fiu de-al meu n-a scos mai puțin de 30% atunci cînd încerca să destabilizeze o țară. Poate doar Belodedici atunci cînd a ratat penalty-ul cu Suedia în 1994.

14 decembrie 2016

Sînt foarte dezamăgit de tinerii frumoși și liberi care nu s-au prezentat la vot. Cum aș putea să le influențez mințile fragile cu manipulări grosolane dacă ei nici măcar nu se prezintă la vot? Așa începe să mi se facă scîrbă de toată rasa umană. Investești bani și sentimente ca să corupi o generație și ei nu-ți spun nici măcar mulțumesc.

 

 

Jurnalul lui Victor Ponta (patriot)

10 decembrie

Dragă jurnalule, te-ai gândit cu cine o să votezi mâine? Nu? Foarte bine. Atunci e cazul să avem o discuție. În mod normal, te-aș sfătui să pui ștampila pe PSD, pentru că eu candidez pe listele lui. Doar că situația e puțin mai complicată. Eu mi-am mai luat un job, la care merg după program. Sunt și la PRU acum și, dacă merge treaba aici, îmi dau demisia de dincolo. Știu, unii ar spune că sunt cu fundul în două luntri, dar, să fim serioși, la ce fund am, o singură luntre nu mi-ar ajunge.

11 decembrie

Dragă jurnalule, mă întreb dacă o să mai fiu vreodată premier. Mi-e dor de vremurile alea în care o țară întreagă era martoră la micile mele gafe. Acum jignesc involuntar o bătrânică sau îmi fac o poză ridicolă cu o geacă ieftină chinezească și nu e nimeni acolo ca să mă urască pe Internet.

12 decembrie

Nu-mi vine să cred că Soros și-a băgat iar coada. Uite, de-aia n-a ajuns în Parlament Partidul România Unită. Numai din cauza lui m-am anturat cu doi ratați politici, ca Bogdan Diaconu și Sebi Ghiță, care au ales să fondeze un partid pe baza unei retorici de secolul al XIX-lea.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.