Home / Jurnal apropologic / Lupta lui Dragnea cu Soros, faza cu creierii în ventilator

Lupta lui Dragnea cu Soros, faza cu creierii în ventilator

Zoom

Până unde mai merge Dragnea cu Soros? Despre toate nenorocirile pe care Liviu Dragnea le-a făcut cu Tel Drum se știe de ani, s-a scris enorm. Soros era atunci doar o sclipire de ură în ochii părinților fondatori ai noului PSD. Nu-l băga nici dracu’ în seamă. Mă rog, poate că pe vremea aia Soros nu era un tip pus pe făcut bani, ci un vânzător la Mega Image.

Cât de limitat politic să fii ca să-l tot scoți pe Soros în față? Pare că Soros nu face altceva decât să urmărească ce se întâmplă în România, visând ca odată și-odată să pună mâna pe această țară superbă. Și-a dat seama acum, la 1.200 de ani cât o avea omul, care e adevărata lui menire pe lumea asta: să-l dea jos pe Dragnea și să pună mâna pe România. Doar Dragnea îi mai stă în cale, e foarte aproape să-și atingă scopul.

Cică Soros a lăsat afacerile, a lăsat totul și, cum se trezește, intră pe HotNews să vadă cum mai e treaba în România, ce mai face Dragnea. Dup-aia ia legătura cu ambasada, apoi sună în redacție la Rise Project să vadă ce materiale se pregătesc cu Dragnea, ce minciuni, bineînțeles. Câteodată cică e nemulțumit de tonul articolelor și-atunci intervine el, dictează. Ăsta e și motivul pentru care a învățat limba română, ca să poată să scrie articole defăimătoare la Rise Project.

Nu are sens să mai spun cât de amuzant e cum se luptă Dragnea cu Soros, dar de dimineață până seara nu știe cum să micșoreze impozitele pe profit, pe dividende și cum să mai pupe în fund biznisul cu bani mulți.

Pe cine își imaginează Dragnea că mai poate convinge cu povestea cu Soros care vrea să nenorocească România? Până și ăia de la Antena 3 au lăsat-o mai moale, găsind între timp alte căi de-a se face de rahat. Însă Dragnea, nu, nici o inovație, o ține mai departe pe-a lui. Parcă-l văd vrăjindu-i și la pușcărie pe colegi: Ia uite ce puțină carne e în ciorba mea, e mâna lui Soros!

(1168 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. a

    ” Cât de limitat politic să fii ca să-l tot scoți pe Soros în față? ” nu dragnea e limitat politic ci publicul lui

  2. Bun, Dragnea este expirat. Dar asta nu înseamnă că Soros este în termen. Ironia este că Dragnea îl vede pe Soros ca pe un capitalist și om de drepata, cînd în mod normal cei doi ar trebui să fie uniți de un ideal comun, eventual într-o nouă Internațională.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.