Home / Binele înfrînge / Lupta pentru Cioloș în USR

Lupta pentru Cioloș în USR

Zoom

Dacian Cioloș ar vrea să intre în USR, dar Nicușor Dan ține de ușă. Lui Nicușor îi e teamă că USR ar putea să deconteze compromisurile făcute de Guvernul Cioloș anul trecut. Mai degrabă, Nicușor e îngrijorat de faptul că nimeni din USR nu va crede o prostie ca aceasta spusă de el. E amuzant să vezi cum Nicușor Dan ține cu dinții de putere. La fel de amuzant ca manevra lui Cioloș care l-a pus pe Ghinea să urle în USR că Nicușor e un mic dictator. Și când te gândești că în USR sunt atâtea facțiuni încât în curând va fi nevoie nu de unul, nu de doi, ci de cinci-șase lideri care să facă o altfel de politică – una lipsită de charismă și de ideologie.

Delegația FMI s-a întâlnit în ultimele zile cu diferiți oameni politici și reprezentanți ai instituțiilor. E îngrijorător când FMI începe să te survoleze. Asemeni corbilor, FMI are un simț prin care își dă seama de organismele economice bolnave de pe care ar putea ciuguli, la un moment dat, și ultimele șanse de redresare.

Gabriela Firea vrea să aloce 55 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului și pentru biserici. Firea ar trebui să știe că Biserica îți poate da, cel mult, o absolvire de păcate, dar o achitare în nici un caz.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a fost șantajat de Daniel Constantin ca să pună pe listele partidului, la alegeri, anumiți oameni. Tot e bine că mai tânărul partener de conducere nu a plecat cu vreun prieten.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.