Home / Români, treceţi furtul! / Mai multă siguranță pentru demnitari

Mai multă siguranță pentru demnitari

Zoom

Dacă e să ne uităm în gura unuia precum Şerban Nicolae, care deunăzi se victimiza şmechereşte într-un interviu pe la Euronews, am zice că demnitarul român e un fel de rara avis. Un fel de specie ce se află în pericol din cauza Justiției şi a procurorilor răi, care se folosesc de instrumentele din dotare, precum arestul preventiv al celor acuzați de corupție, pentru a face spectacol, pentru a oferi pîine şi circ poporului. Un popor care, orişicum, nu ştie să-şi aprecieze elitele, demnitarii.

Noroc că există pe lumea asta un Serviciu de Protecție şi Pază, decis să-i apere de orice şi oricine. Chiar şi cu prețul unor noi cumpărături. Căci fix asta a făcut SPP în urmă cu două săptămîni, a cumpărat nişte maşini noi, ba chiar şi o ambulanță. Căci nu se ştie cînd trebuie intervenit în cazul vreunui demnitar doborît de la atîta muncă. Au organizat două licitații, una pentru achiziția de berline şi maşini de teren, iar a doua pentru autoturisme de intervenție şi transport. Cum la prima licitație s-a prezentat o singură firmă, de parcă avem un singur vînzător de maşini în țară, aceasta – SC Țiriac Auto SRL – a şi cîştigat contractul de 4.130.000 de lei plus TVA. A doua licitație a fost ceva mai complicată. Pentru un prim lot ar fi vrut să concureze vreo trei firme, însă a fost lăsată una singură – SC Țiriac Auto SRL, ați ghicit –, care a şi cîştigat contractul de 1.240.000 de lei. Cel de-al doilea lot din cadrul celei de-a doua licitații, în valoare de 883.000 de lei, a fost cîştigat de SC Deltamed SRL. Dacă în cazul Țiriac Auto e clar cine e proprietarul, poate că e bine să spunem şi că Deltamed e o companie destul de cunoscuta. În special datorită faptului că patronul ei, Vasile Gorgan, este prieten și fost coleg cu Raed Arafat. Dar și datorită faptului că a fost luată la bani mărunți de către DNA pentru nişte ambulanțe vîndute către statul reprezentat de amicul Arafat. Dar ce contează? Important e ca SPP să îşi facă treaba şi demnitarul român să se simtă în siguranță.

(462 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.