Home / Minireportaj / Mai ușor cu sarea în bucate

Mai ușor cu sarea în bucate

Zoom

Cât îmi aștept Taxify-ul într-o vineri, iau de la Gigi o felie de pizza quattro formaggi. Se știe că pizza de la patiserie nu e pizza adevărată, ci un epigonism blestemat; diferența e de la Turnul Eiffel din Paris la ăla din Slobozia. Gustul era neobișnuit de sărat. Îmi zic că mi se pare mie, mai iau câteva îmbucături și dau să vomit pe asfalt. Simt cum îmi crește tensiunea galopant. Vânzătoarea s-o fi luat cu conversația și o fi uitat să se oprească din sărat. Din bun reflex samaritean, fac prostia să las felia pe o margine de clădire. Sigur am otrăvit un homeless sau măcar un câine.

La birou, beau un litru de apă, un suc rece, nimic. Prin artere îmi înoată adevărate saline. Linsesem proverbialul drob de sare. Toată faza asta m-a cam enervat și am sunat la ANPC. Voiam să merg să mai cumpăr o felie identică și să păstrez bonul pentru dovadă. ANPC n-a răspuns la telefon și de atunci nici nu am mai văzut sortimentul ăla în vitrină. Poate era ediție limitată și au retras-o când au văzut că strâmbă beta testerii din nas.

(16 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Scriem ca sa ne gasim in treaba…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.