Home / Raport despre starea ficţiunii / Managerul Spitalului Malaxa, bănuit că i-ar fi montat silicoane unui pensionar din Tecuci

Managerul Spitalului Malaxa, bănuit că i-ar fi montat silicoane unui pensionar din Tecuci

Zoom

Neregulile de la Spitalul Malaxa din București par să nu se mai termine. Astfel, procurorii DNA au descoperit că managerul spitalului nu se face vinovat doar de deturnare de fonduri, trafic de influență și abuz în serviciu, ci și de foarte multe cazuri de malpraxis. O astfel de poveste tristă este cea a domnului Marcel Tudose, 65 de ani, pensionar, care a venit la spital ca să se opereze de hernie de disc și a plecat acasă cu o pereche impresionantă de implanturi de silicon de 500 cmc.

“Imediat după ce m-am internat, domnul manager a venit în inspecție. Am îndrăznit să-l întreb cît mai durează pînă intru în operație și mi-a zis: «Intri în operație cînd vrea **** mea! **** cu ochi ce ești! Crezi că ne jucăm aici? Băga-te-aș în ***** ***** ***** azi și mîine! Poate mă enervez și mă **** pe hernia ta. Ia băgați-l, mă, pe asta în ***** cu ***** și hernia lui cu tot. Puneți-i țîțe! Cele mai mari țîțe pe care le avem!». Am crezut că glumește, dar cînd m-am trezit din anestezie chiar aveam cei mai mari sîni pe care i-am văzut vreodată. Sînt mai mari decît ai soției mele lucru care a început să creeze tensiune în cuplu. De asemenea, chiar dacă mi-au făcut implanturi cu silicon, speram să-mi fi rezolvat măcar hernia. Nici vorbă. Din cauza greutății foarte mari a sînilor, problema s-a agravat. Iar faptul că muncitorii mă fluieră pe stradă nu ajută deloc!”

În aceeași situație cu domnul Marcel din Tecuci se află și alți pacienți care au făcut greșeala să-l deranjeze pe managerul de la Malaxa. Astfel, o femeie care venise să se opereze de apendicită a plecat cu un cercel în buric cu cristale Swarovski, iar un student venit cu mîna fracturată a plecat cu patru coaste în plus.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: ,