Home / Raport despre starea ficţiunii / Marele zid mîrlănesc

Marele zid mîrlănesc

Zoom

Jurnalul lui Donald Trump (Primul Domn al Americii)

27 ianuarie 2017

Dragă jurnalule, sînt fericit că poporul american a ieșit în stradă și strigă “Jos dictatorul!”, “Mori, bă!” și “Dă-le drumul la musulmani!”. E clar că au ieșit să protesteze împotriva tiranului mustăcios Liviu Dragnea. Nu știam c-a interzis și el musulmanii, dar sigur a furat asta de la mine cînd a fost la inaugurare. Să mă învăț minte să mai primesc altă dată toți ciudații la Casa Albă… Oare argintăria e toată la locul ei?

28 ianuarie 2017

Lumea mă acuză că sînt un tip rău și simt nevoia să construiesc un zid enorm pentru că am un complex legat de mîinile mele foarte mici. Vreau să le zic sorosiștilor-iohanniști că nu e adevărat. Din cauza mîinilor mici am freza asta. Zidul îl fac pentru că mai am și alte lucruri mici.

29 ianuarie 2017

M-au sunat mexicanii și mi-au zis că nu mai e nevoie să facem zid, își fac ei zid ca să fie siguri că scapă de noi. O nouă victorie! Mă gîndesc că, dacă treaba asta cu interzicerea arăbeților funcționează, să trec și la alții care mă enervează. De exemplu, la negri, la femeile grase sau la indieni. Mergeți acasă la voi, săracilor, ce tot veniți peste noi?

Jurnalul lui Liviu Dragnea (Ultimul Om al României)

27 ianuarie

Dragă jurnalule, nu e bine. Nu e bine deloc. Lumea a ieșit în stradă să-mi ceară demisia, dar eu n-am ce să fac, sunt legat de mâini și de picioare. N-am cum să-mi dau demisia, pentru că nu dețin nici o funcție în Guvern. Ah, ce bine era de Ponta! El era premier și avea foarte multă libertate de mișcare în momente de criză, ca ăsta pe care-l traversăm acum. Putea fie să demisioneze, fie să îngroașe obrazul. Eu nu pot decât să îngroș obrazul, ceea ce e nasol, pentru că, din câte mi-a zis dermatologul, n-o să-mi mai pot crește o barbă cu care să completez mustața asta demodată.

28 ianuarie

Și ce dacă mă alungă poporul? Nu mă interesează. Mă refugiez în America. Mă duc și eu acolo ca refugiat de război politic. Încep o viață nouă și aia e, sunt sigur că o să mă descurc. Peste tot se caută profesioniștii serioși, care știu să fure din banul public, să măsluiască niște alegeri și să mâne patru jandarmi care-l trag cu barca.

29 ianuarie

Se pare că nu-i așa ușor. Americanii nu mai primesc refugiați din țările arabe. Știu, România nu e o țară arabă, dar să vedem cum îl găsesc eu pe americanul ăla care știe asta.

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. suuperr!! :))

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.