Home / Români, treceţi furtul! / Marian Mina, giuvaerul PSD Giurgiu, trebuie protejat de urgență  

Marian Mina, giuvaerul PSD Giurgiu, trebuie protejat de urgență  

Zoom

Ar putea fi de la valul de căldură sau ar putea fi alte motive mai complexe, dar la Consiliul Județean Giurgiu s-a constatat, săptămîna trecută, o situație de extremă urgență. Una care a fost rezolvată printr-un rapid contract pentru servicii de pază, semnat ca urmare a unei negocieri fără anunț de participare, în valoare de 513.429 de lei plus TVA, valabil pînă la finalul anului. De banii ăștia, SC Capital Guard SRL, o firmă din Ilfov, va asigura servicii de investigare și protecție la sediul Consiliului Județean și la alte cîteva puncte-cheie, printre care Cercul Militar, Punctul de Comandă al Protecției Civile sau Direcția Județeană de Transport și Control Trafic.

Acum, desigur, poate că unii dintre voi vă veți întreba de ce e nevoie ca niște badigarji să apere Cercul Militar sau Sediul Consiliului Județean ori garajele instituției. Dar, înainte să vă puneți întrebările astea, să nu uităm că e vorba și de servicii de investigare. Și să nu uităm că la șefia Consiliului Județean Giurgiu se află un domn pe nume Marian Mina, care nu doar că e membru PSD, dar mai e și finul lui Niculae Bădălău, celebrul parlamentar de Giurgiu. În plus, acest domn Mina este un fost profesor de sport cu master în “Drept Comunitar și Brigada Anti-Drog” făcut la o facultate al cărei nume îl vom afla, probabil, în urma investigațiilor făcute de cei de la Capital Guard SRL. În plus, Marian Mina e genul de om care zice despre sine, în propriul CV, că “deoarece ocup o funcție în care comunicarea este foarte importantă și desfășor o activitate în care munca în echipă este esențială, consider că de-a lungul timpului am dobîndit aptitudini care să mă caracterizeze ca fiind o persoană care știe să socializeze cu cei din jur și să asculte orice problemă, de orice natură”. Asta ca să nu mai zic despre aptitudinile lui literare și artistice: “Literatura este un domeniu care m-a pasionat întotdeauna. Prin apropierea de literatură am considerat că pot să mă dezvolt intelectual și să fac față unor situații în viitor, avînd în vedere aspirațiile mele în ceea ce privește formarea atît pe plan profesional, cît și pe plan personal”. Or, dacă nici CV-ul ăsta nu justifică achiziția de badigarji, chiar nu știu ce ar mai putea-o justifica.

(476 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.