Home / Români, treceţi furtul! / Marian Oprișan îi aduce o ofrandă de 100.000 de euro lui Bachus

Marian Oprișan îi aduce o ofrandă de 100.000 de euro lui Bachus

Zoom

În timp ce băieții de din conducerea partidului ori de pe la Guvern sînt prin cu probleme de gramatică sau DNA, Marian Oprișan – îl mai știți, nu? – se pregătește să-l serbeze pe Bachus. Că doar na, în urmă cu două luni a primit de la Guven vreo 4 milioane de euroi pentru fel și fel de investiții. Iar din banii ăștia mai rămîne ceva și pentru o cîmpenească, două. Ca în fiecare an, la Focșani are loc un festival al viei și vinului în care nu doar că se bea, se toarnăși se bea iar, dar mai apoi se stinge cu fonduri de la bugetul Consiliului Județean. C-așa-i cu zeii ăștia, costă. Și, pentru că este un baron model, Marian Oprișan a organizat chiar și o licitație publică, în urma căreia a fost aleasă o firmă care să se ocupe de toată petrecerea, de muzicanți, de produse informative, reclamă, standuri, cazări și alte cele. Au fost puși la bătaie 419.675 lei, plus TVA, iar cum la licitație a venit doar SC Caspro Publicitate, prețul negociat la final a fost cu vreo 2.000 de lei mai mic decît suma totală pregătită.

Absolut banal faptul că firma asta a concurat de una singură nu-i vreo noutate, căci de ani buni tot încasează contracte – de cele mai multe ori atribuite direct – de la instituțiile din parohia lui Marian Oprișan. Bașca, dacă le iese cumva tricolorul greșit pe materialele promoționale, cum s-a mai întîmplat în urmă cu cîțiva ani, la un 1 Decembrie, de data asta poate nu se prinde nimeni. Că deh, e festival al vinului și viei, iar lumea bea, mănîncăși-i mulțumește șefului pentru chermeză. Care șef achită nota, din banii chefliilor, normal.

 

(469 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: