Home / Binele înfrînge / Măriri mici, nu măriri mari

Măriri mici, nu măriri mari

Zoom

Ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, acest Radu Vasile fără ghiul, a dat un interviu pentru Reuters în care a zis că sunt măriri de salarii, dar mai mult la salariul brut. Ăla net pare mai mare doar dacă îi ciufulești părul.

Lia Olguța Vasilescu și-a expus teoria despre indemnizația de creștere a copilului: “Dacă argentinianul Lionel Messi ar veni să joace la o echipă de fotbal din România pentru un salariu de 30 de milioane de euro și ar avea un copil, statul român ar putea fi nevoit să îi plătească acestuia o indemnizație lunară de aproximativ 28 de milioane de euro”. Deci, în mintea Olguței, Messi ar întrerupe fotbalul doi ani de zile ca să ia indemnizația. El și-ar fi băgat de mult și în Spania un concediu de creștere a copilului la Barcelona, dar ăia au o legislație de rahat în zona asta. Cică la finalul fiecărui sezon stă cu ochii pe telefon, doar-doar l-o suna Gigi să-i propună ceva.

Mircea Geoană a fost invitat la Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din 2009. Am aflat un singur lucru de la el: nu s-a schimbat deloc din 2009. Așa că de ce am schimba noi diagnosticul pus atunci de Iliescu?

Verdict CNSAS: Mircea Kivu nu a colaborat cu Securitatea. Ce păcat, abia apucase societatea românească, atât de intransigentă moral, să-l dea ca exemplu… Eh, asta e, va găsi ea pe altcineva să-l târască prin balele purității și-ale curățeniei sufletești.

(1182 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.