Home / Media / Matolul își încarcă lingăii pe arcă

Matolul își încarcă lingăii pe arcă

Zoom

Traian Băsescu încearcă să-și salveze de pușcărie unul dintre lingăi băgându-l în Parlament. Pe ceilalți i-a băgat în pizda mă-sii, i-a dezbrăcat de ultimul strat de demnitate: niște unii care l-au pupat în fund pentru că-l iubeau. A zis-o amuzat, era cumva ciudată și pentru el opțiunea slugilor din presă.

Dan Andronic, candidat la Giurgiu pentru Camera Deputaților, este protejatul Elenei Udrea, e omul cu care a amețit bani în marea mașină de spălat model Niro-Cocoș. Așa că lucrurile, cel puțin din punctul ăsta de vedere, sunt total transparente.

Și devin și mai transparente pentru tot ce înseamnă proiectul PMP pentru Traian Băsescu: PMP e o arcă pe care matolul comandant de navă vrea să-și salveze nu neapărat slugile credincioase, cât slugile care ar mai putea vorbi, care ar mai putea sifona. Iată-l, o epavă care conduce o arcă, totodată invocând și temându-se de potop.

Zilele trecute, la B1, Băsescu spunea că Iohannis are succes cu manipulările sale despre anticorupție pentru că românii nu au educație democratică. Asta, din gura lui Băsescu, se apropie, prin sinceritatea autodenunțului, de marea impostură a condamnării comunismului.

Dan Andronic nu a făcut niciodată presă: a fost trimisul banilor din politică în jurnalism. Și, foarte probabil, al banilor Serviciilor. Zilele trecute, Dan Andronic o dădea pe Sorina Matei cu cracii în sus pe Internet și-o scutura, să cadă din verticala urlătoare banii plătiți de Servicii, bani care, zice Dan Andronic, au trecut pe la el. Lumea, România, viețile noastre merg mai departe, mizeriile acestea sunt lăsate în urmă, însă visez la un Minister al Adevărului, un minister care să urmărească în canalizările istoriei, pe mai departe, destinele și mărturiile acestor impostori. Ei sunt cei care au urlat “Lovitură de stat!”, ei sunt cei care s-au jurat că se construiește statul de drept în România – asta în timp ce sugeau ca cea mai harnică dintre borduriste din banii negri ai partidelor.

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Andronic si Turcescu doi golani mercenari ai presei!
    Fostul presedinte da in proasta zilnic, cateodata nici el nu crede ce spune, si-a arata maretia caracterului- nici o deosebire dintre el si tariceanu, dragnea, ghita et.comp.- gunoaie politice dar care la un moment dat aveau responsabilitatea reprezentarii acestei, a chivernisirii acestui popor naucit de saracie, dispret si incultura.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.