Home / Raport despre starea ficţiunii / Mesaj de încurajare al BOR: Mai mulți copii, mai multe șanse ca unul dintre ei să ajungă Patriarh

Mesaj de încurajare al BOR: Mai mulți copii, mai multe șanse ca unul dintre ei să ajungă Patriarh

Zoom

Printr-un mesaj informal diseminat de biroul de presă al instituției, Patriarhia Română a ținut să încurajeze tinerele familii să facă mai mulți copii, spunîndu-le că, statistic vorbind, dacă fac mai mulți copii au șanse mai mari de a da țării o figură marcantă a BOR și de a se realiza în viață. „Nu are rost să ne ascundem după degete. Vorba ilustrului Gica Hagi: noi vrem ca ei să facă mai mulți copii, dar ei vor să facă mai puțini copii, așa și-așa copii, nu foarte mulți copii, deloc copii”, a declarat arhimînăritul Nicotin Popescu, specialist demograf în cadrul BOR. „De-aia am hotărît să abordăm problema mult mai pragmatic. Ce șanse aveți să vă realizați în viață dacă faceți un singur copil și mai e și fată? Nici una! Dar dacă faceți 21 de copii și sînt toți băieți? Șansele cresc foarte mult! Și Patriarhul a fost băiat cîndva, ca și mulți alți membri din conducerea BOR. Automat ați intrat în cursă. Nu uitați, mai mulți copii, mai multe șanse de Patriarh!”

În scopul promovării acestui mesaj, conducerea BOR a anunțat că va apela și la serviciile unei agenții de publicitate care va distribui fluturași cu mesajul „Vrei bănet, toarnă băiet!”.

(492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.