Home / Raport despre starea ficţiunii / Mesajul îngrozitor al hackerilor: „Dacă nu plătiți, publicăm poze nud cu Șerban Nicolae”

Mesajul îngrozitor al hackerilor: „Dacă nu plătiți, publicăm poze nud cu Șerban Nicolae”

Zoom

După ce vineri au reușit să paralizeze zeci de firme și instituții ale statului, hackerii care au blocat sute de mii de calculatoare în întreaga lume, apoi au cerut bani pentru a le debloca, au trecut la următorul pas al planului lor diabolic. Pentru a se asigura că oamenii plătesc, hackerii au început să-i amenințe că le vor umple calculatoarele cu poze compromițătoare cu senatorul PSD Șerban Nicolae. Mai precis, poze cu Șerban Nicolae la mare în slip, cu Șerban Nicolae la epilat pe spate, cu Șerban Nicolae în chiloți tetra. Aparent, planul lor funcționează, pentru că mii de victime s-au înghesuit deja să plătească, în încercarea disperată de a evita să vadă poze sensibile cu pesedistul.

„Oamenii ăștia nu au inimă”, spune Aurelian Pavleciuc, unul dintre cei care s-au trezit cu calculatoarele blocate. „Pînă să aflu că vor să-mi umple hard-ul cu poze cu Șerban Nicolae, credeam că glumesc, dar ce fel de bestie amenință un om cu așa ceva? Doar gîndindu-mă la asta mă trec fiorii. Sînt pregătit să plătesc oricît ca să nu fiu nevoit să-l văd pe Șerban Nicolae. Nici îmbrăcat, nici dezbrăcat.”

Alți păgubiți au decis să fie și mai tranșanți, luînd un tîrnăcop și distrugîndu-și cu mîna lor calculatorul pentru a fi siguri. „Să nu uităm totuși că acești hackeri nu au nici un pic de onoare. Ce garanție avem că, după ce le dăm banii, nu ne invadează în continuare cu poze cu Șerban Nicolae? Îmi pare rău, dar riscurile sînt prea mari. Mai bine păstrez banii, distrug calculatorul cu mîna mea și dorm liniștit noaptea, știind că sînt în siguranță.”

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.