Home / Internaţional / Metoda Maradrona

Metoda Maradrona

Zoom

Donald Trump s-a arătat nemulțumit de faptul că o dronă submarină a marinei americane a fost capturată de chinezi, apoi s-a răzgîndit și le-a transmis chinezilor să păstreze drona dacă le place așa de mult, fiindcă americanii oricum n-o mai vor înapoi. Fiind vorba de un dispozitiv electronic american, nu e exclus ca respectiva dronă să fi fost oricum fabricată în China.

Președintele Andrzej Duda a declarat că urmărește “cu teamă și îngrijorare” evenimentele din Polonia, după ce sute de mii de oameni au ieșit în stradă ca să protesteze împotriva Guvernului și a măsurilor luate de acesta. Un pesimist ar spune că ne paște o soartă asemănătoare. Bine, probabil pesimistul ăla nu știe că președintele Klaus Iohannis nu urmărește niciodată ceva cu “teamă și îngrijorare”, doar cu “atenție și îngrijorare”.

Cuba s-a oferit să plătească datoria istorică pe care o are față de Cehia în rom. Dacă mai bagă și niște trabucuri la înaintare, s-ar putea ca mai multe țări vecine să vrea și ele să participe la datoria asta.

Relațiile diplomatice dintre Rusia și Japonia au suferit o lovitură puternică după ce autoritățile japoneze s-au oferit să găsească un mascul din rasa Akita care s-o distreze pe cățelușa Akita a președintelui Putin, iar Putin s-a opus. Păi, băi, japonezilor, voi nu sînteți sănătoși? Asta-i trebuie omului, să-l faceți gelos?

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.