Home / Raport despre starea ficţiunii / Mickey Mouse, suspendat de la Disneyland după ce apare în niște poze alături de Ghiță

Mickey Mouse, suspendat de la Disneyland după ce apare în niște poze alături de Ghiță

Zoom

După dezvăluirile lui Sebastian Ghiță cad capete și la Disneyland. Mickey Mouse a fost suspendat pe termen nedefinit din toate desenele animate, după ce Ghiță a făcut publice fotografii din concediu în care apare alături de îndrăgitul șoarece ficțional, în timpul unei vizite la parcul de distracții de lângă Paris. Pozele sunt din vara lui 2011, dată la care Ghiță era urmărit penal. Acest fapt nu l-a împiedicat însă pe Mickey Mouse să se afișeze cu controversatul om de afaceri și chiar să facă giumbușlucuri în prezența acestuia, punând astfel sub semnul întrebării atașamentul lui Mickey Mouse față de statul de drept și independența Justiției.

Informația e confirmată și de Dan Andronic, care, în acele momente, tocmai coborâse din trenulețul groazei și se pregătea să dea mâna cu Donald Duck. ”M-a surprins și pe mine să-i văd împreună. Se țineau pe după gât și zâmbeau ca și cum se simțeau bine. Era evidentă relația de prietenie. Probabil că discutau despre o posibilă extindere a afacerilor lui Ghiță în universul ficțional al filmelor Disney. De mult știu că încerca Ghiță o asemenea apropiere, dar n-a avut cu cine să stea de vorbă. N-a reușit să-și facă intrarea nici la Aladdin, nici la Bestia, din Frumoasa și Bestia”, a povestit Dan Andronic.

Marea gafă a lui Mickey Mouse a fost că, în momentul în care i-a luat pe după gât pe Ghiță și pe ceilalți oameni din grupul lui de turiști, s-a lăsat fotografiat. Bănuia oare Mickey Mouse că cineva îl pozează? Nu vom ști niciodată. Cert e că Ghiță a avut grijă să adune dovezi ale apropierii sale de personaje influente din lumea serviciilor secrete și a desenelor animate Disney.

(1512 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Etichete: