Home / Bătăi în dialog / Mihai Radu vs Simona Tache: Despre reclamații

Mihai Radu vs Simona Tache: Despre reclamații

Zoom

Șo pe ei, fetița!

2Femeia are ceva de pensionar în ea. Are un simț exacerbat al dreptății. Dacă există legi, păi, hai să le folosim! Femeia le-ar folosi până le-ar toci, până s-ar rupe legile. Multă naivitate în căutarea dreptății. Serios, să te naști și să crești în România și să ai o atitudine de genul „Hai să facem reclamație!”.

Pe bune, ai doar o viață de trăit, 60-70 de ani, cum naiba să te gândești să iei calea reclamațiilor și să-ți cauți dreptatea? Las-o să te caute ea pe tine. Nu vă întâlniți, asta e, fiecare-și vede de viață.

– Nu pot să fac sex acum, trebuie să scriu la OPC! – o auzi din senin, după ce nu știu ce factură i-a fost greșită și ăia i-au răspuns și în dorul lelii.

Dacă i se întâmplă ceva pe la restaurant, îi cere chelnerului să vină șeful, un responsabil, cineva “mai de sus”.

– Există cineva “mai de sus” care te poate ajuta, corect, dar ăla e Dumnezeu și nu cred că e pe tura asta, păpușă! – îi zici.

– Nu, nu plec de aici până nu vine cineva și vreau să fac și o reclamație și mă duc și la OPC și, dacă e nevoie, chem și televiziunile, să-i văd dup-aia!

– OK, dar stai mai întâi, te rog, să comand și eu un sendviș, că va fi de așteptat!

E neobosită în căutarea dreptății, ca un câine de talie mică ce latră la bicicliști până rămâne cu căpățâna prinsă în gard.

– Hai, te rog, suntem tineri, hai să profităm de viață, hai să facem copii, hai să mergem să vedem lumea, hai să ne bucurăm! – te rogi tu de ea.

– Dar am dreptate, cum să plec, cum să-i las așa?

– Iubita mea, uită-te la tine, te-ai înroșit la față, tremuri… Corect, ai dreptate, dar cred că pur și simplu asta nu-ți face bine!

 

Haiducii lui „Căcat pe clanță”

Bărbatul rămâne calm chiar și când găsește o coadă de șobolan în ciorba de la restaurant.

– Da’ ce-are, dragă, de ce vrei să plecăm direct la aeroport și să emigrăm ACUM, cu hainele de pe noi? Uite, nici n-o mănânc dacă zici că e așa nașpa, o scot aici, pe marginea farfuriei.

V-au umflat ăia de la gaze factura?

– Hai, dragă, doar n-o să stăm acuma să scobim în fund pentru 12 milioane în plus. Hai să plătim și să nu ne mai agităm atâta, că n-am chef de ceartă și scandal!

Dar peste două zile îl surprinzi ieșind noaptea din casă, cu o cagulă pe cap și o pungă cu ceva maro în mână.

– Unde te duci?

– Mă duc să le pun la unii niște căcat pe clanță, n-ai tu treabă. Dă-te la o parte, că sunt nervos.

What??? Ce ți-au făcut?

– Și-au bătut joc de mine, mi-au adus berea după 45 de minute și caldă.

– Păi, nu ziceai tu să nu ne enervăm, să nu reclamăm?

– Eu nu reclam, eu mă răzbun. Dă și factura aia de gaze încoace, să văd ce adresă are furnizorul. Vreau să las și acolo niște căcat pe preșul de la intrarea în marea corporație.

– Păi, îți ajunge cât ai în punga aia?

– Nu-mi ajunge, mai fac, nu-i problemă.

Bărbații nu se încurcă cu OPC, cu reclamații și alte metode de-astea plictisitoare. Ei îi taie cauciucurile lu’ nenea de la Vodafone și-i oferă o cafea cu muci administratorului abuziv de bloc. Cândva se numeau haiduci și furau de la bogați, ca să le dea săracilor, în loc să-i reclame pe bogătani la OPC, cum ar fi făcut orice femeie normală.

(86 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Simona, dragă… FAIL
    Te-ai adaptat prea bine gândirii masculine și nu mai combaţi dpdv feminin. E ca și când Radu ar scrie și partea ta… Și mi-e teamă că ar face-o chiar mai bine..

  2. Simona, eu pariez pe tine! Nu conteaza cat de feminista esti, te sacrifici pe altarul umorului. Pana la urma umorul conteaza si cand iti vine ideea creata, asta cu „cacat pe cleanta” restul devine desertaciune!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.