Home / Dark side of the baloon / Mihai Stoica-i memeger, urcă Steaua pîn’ la cer

Mihai Stoica-i memeger, urcă Steaua pîn’ la cer

Zoom

MM e manager. Știu, e mai amuzant decît ăla care începe cu „Un negru, un țigan și un evreu intră într-un bar…“.

MM e un soi de bodyguard verbal. Orice amenințare verbală asupra Stelei și a steliștilor este reprimată în forță de limba musculoasă a lui MM și de dexteritatea cu care agită verbul în aer.  MM trăiește cu impresia că are zece dani în retorică.

MM e ca Sebastian Lăzăroiu. Mai exact, dacă pică Face book-ul pleacă acasă pentru că nu are ce să mai facă.

MM se vrea un model avansat de Cornel Dinu. Diferența e aia că MM juca fundaș la Marocco și închizător la Nu te supăra, frate, cînd Dinu juca fotbal pentru Naționala României.

Dar să revenim. MM e manager. Și ca MM mai sînt: Dinu Vamă, Zotta, Daniel Stanciu, Argăseală într-o vreme, Chivorchian și poate or mai fi fost și alții, dar e bine că timpul lucrează în favoarea noastră și-i uităm. Nimeni, dar nimeni nu știe ce fac exact acești băieți? Scuze, reformulez: toți, dar absolut toți știu ce fac acești băieți. Sînt puși acolo pentru că au relații cu Federația, cu arbitrii, cu cei din comisiile de la Federație și de la Ligă, cu Dragomir și Sandu. Plus că se știu și între ei, din vremurile mai vechi cînd trînteau meciuri sau din vremurile mai noi cînd manageriau cine ia titlul și cine retrogradează.

Publicat în Cațavencii, nr. 19 (97), 2013

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.