Home / Raport despre starea ficţiunii / Mîna întinsă care nu spune o poveste nu primește noroc

Mîna întinsă care nu spune o poveste nu primește noroc

Zoom

Gigi Becali (bărbat de modă veche): “Am înțeles că Donald Trump n-a vrut să dea mîna cu Angela Merkel. Foarte bine. Nici eu nu dau mîna cu femei. De ce să dau mîna cu femeile, dacă ele nu-s egale cu bărbații? Nu vă mirați, că așa e peste tot. Nici la oi nu-s egale femeile cu bărbații. Oaia costă mai mult decît berbecul. Asta pentru că oaia femeie dă și lînă, și carne, și lapte, pe cînd berbecul nu dă decît lînă și carne. O singură dată a dat și altceva, cînd l-a muls Luțu din greșeală și a amestecat cu restul laptelui, de-a trebuit să vînd mai ieftin rîndul ăla de brînză ca să scap de ea. Oricum, Copos chiar s-a bucurat că-i fac reducere.”

Lucian Mîndruță (pro-american): “Nu vreau să mă reped să trag concluzii, pentru că nu-i stilul meu să fac justiție socială, dar analizînd limbajul corporal al președintelui Donald Trump, lucru pe care-l fac de fiecare dată cînd sînt singur într-o cameră și cred că nimeni nu mă vede, aș zice că s-ar putea să fie mai mult decît un refuz de a da noroc. Dacă nu mă înșel, aș zice că a vrut să zică altceva prin asta. Nu știu exact ce a vrut să zică, dar am să fac o anchetă.”

Victor Ponta (fost premier): “Mă bucur că Trump n-a dat mîna cu Merkel. Putea s-o pățească nasol. Merkel face tot felul de farse ciudate. De exemplu, atunci cînd a dat mîna cu mine, pentru ca apoi să-mi spună că a fost la baie și nu s-a spălat pe mîini, deși s-a scărpinat copios la ouă și nu se mai spălase de cîteva zile. Aaa, stai. Nu! De fapt, a fost invers, eu am făcut asta. Nu contează. Uitați ce v-am spus.”

Mihail Neamțu (băiat care dă mîna): “Iar îl atacă socialiștii pe Trump. De data asta, că n-a dat mîna cu Merkel. În locul lui, făceam la fel, pentru că e o vorbă: mașina și mîna dreaptă n-o dai la nimeni, oricît te-ar împinge ziariștii să faci asta. Cum să-mi mai privesc eu în ochi mîna dreaptă, după ce i-am dat-o unei alte persoane, ca pe un animal?”

Ioana Stăniloiu (activistă): “Foarte bine ați făcut, doamnă Merkel, că ați refuzat să dați mîna cu porcul misogin numit Donald Trump! Nu știți pe unde a fost mîna aia. Poate a fost printr-o blană de animal sau, mai rău, printr-o friptură sau un produs cu gluten.”

Leon Dănăilă (parlamentar PNL): “Nu este normal ca o femeie și un bărbat să dea noroc. Nu așa funcționează legile firii. De altfel, contactul fizic cu orice femeie poate fi extrem de periculos și poate duce la homosexualitate.”

(6020 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.